Boka rum

Eller ring oss direkt +46(0)8 14 60 00

THE WINERY HOTEL

Välkommen till The Winery Hotel - Sveriges första urban winery hotel. Med egen vinproduktion på hotellet och den egna vingården Terreno i Toscana skapas ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus.

Ett hotell. Ett vineri. En mötesplats.

BOKA DITT RUM ONLINE - ALLTID BÄSTA PRIS!

Påsklov på The Winery Hotel

Planerar du att fira påsk i Stockholmsområdet? Om ni väljer att bo hos oss på The Winery Hotel är ni nära många av dem.

Något vi kan rekommendera som ligger i närheten av hotellet är Fjärilshuset där ni bl a kan besöka Haga Ocean. I Haga Ocean upptäcker ni havets skönheter. I det 30 meter långa akvariet som rymmer 1,2 miljoner liter vatten simmar stora och små revhajar tillsammans med färgglada revfiskar. De hajarter som finns i Haga Ocean är den svartfenade revhajen, som är den vanligaste förekommande revhajen, och den högfenade revhajen. Andra aktiviteter i närheten är Överjärva gård, Koppartälten och självklart Mall of Scandinavia om ni föredrar att shoppa.

Läs mer om Fjärilshuset

UPCOMING EVENTS

lördag 24 mars 16:00

Det nya gröna vinet

Ekologiskt är inte längre tillräckligt. Nu kommer det nya gröna. Biodynamiskt, veganskt och naturligt är numera vanliga begrepp i vinvärlden.  Lär dig mer med oss! 

måndag 26 mars 18:00

Måndagar på The Winery Hotel - Yoga

Kom och gör Kundaliniyoga hos oss på måndagar kl 18.00. Avsluta sedan gärna kvällen med en bit mat och ett glas vin i vår italienska trattoria, Terreno Deli. 

lördag 14 april 11:00

VInutbildning - grunderna i vinkunskap (HELDAG)

Är du nyfiken på att lära dig mer om vin, men aldrig tagit dig tiden att göra det ännu? Välkommen till en heldagsutbildning (steg 1) på The Winery Hotel som bjuder på både kunskap och inspiration och där du lär dig grunderna i vinets värld. Utbildningsdagen passar alla som har ett intresse för vin.

lördag 21 april 11:00

Vinutbildning steg 2

Ta steget längre och fördjupa dina kunskaper i vin. Den här gången fokuserar vi på mat och vin i kombination, världens viner samt lite härligt babbel om bubbel.

Alltid på
The Winery Hotel

Vinprovning

Varje torsdag fredag och lördag har vi öppna temaprovningar på våra specialdesignade vinprovarbord i anknytning till vårt vinoteket. Hit är ni välkomna att prova vin tillsammans med andra intresserade. 

Alltid på
The Winery Hotel

Guidad tur i vineriet

Varje måndag - lördag kl 18.00 (lördagar kl 17.00) har vi en guidad tur i vårt vineri. Du får följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin och provsmaka vårt egna vin Winery Red (ca 20 min). 

fredag 25 maj 08:00

Vingårdsyoga i Italien 25-28 maj

Res till vår vingård Terreno i Toscana den 25-28 maj och njut av vin, mat och yoga i perfekt balans.


Presentkort

Köp ett presentkort på en valfri upplevelse på The Winery Hotel. Du väljer själv vilket belopp kortet ska laddas med. Presentkortet kan nyttjas på alla delar av hotellet som till exempel en övernattning, ett besök i Winery Kitchen eller en guidad tur i vineriet. Våra presentkort gäller 1 år från utskriftsdatum.

Köp ett presentkort

Vinomatkort

I vinomaterna i vårt Vinoteket har du möjlighet att upptäcka nya viner och provsmaka exklusiva viner som du annars kanske inte hade haft tillgång till. Köp ett kort laddat med ett valfritt belopp i receptionen, online eller i Vinoteket. Därefter har du tillgång till alla de viner som finns i displayerna i Vinoteket.

Köp ett förladdat vinkort

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Bli först att få ta del av erbjudanden och andra nyheter från oss

Intresserad av

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu