Terreno i Toscana

”Vad som är bra för naturen är också bra för oss och därför har vi valt att arbeta ekologiskt. Hur vi väljer att odla påverkar både kropp och själ och lämnar vårt tydliga avtryck i naturen.”

—     Sofia Ruhne, vinproducent på Terreno

När familjen Ruhne, som också är en av familjerna bakom The Winery Hotel, kom till vingården Terreno i Chianti Classico-regionen i Toscana 1988 inleddes deras nya liv. Då började också ett digra arbete för att höja kvaliteten på vinerna och med omställningen till hållbar odling, något som krävde både kunskap och gediget arbete. Med naturen som arbetsgivare måste man alltid vara redo. Genom att arbeta ekologiskt gör Terreno viner som både är fulla av smakämnen och antioxidanter och fria från gifter.

Det är kärleken till jorden och hantverket som karaktäriserar Terrenos arbete i vinfält och vinkällare. Resultatet blir ett vin att älska och njuta till.

BESÖK TERRENO I TOSCANA

Ta del av det dagliga livet på vår vingård. Terreno ligger strax utanför Greve in Chianti med närhet till både Florens och Siena.

Kontakta Terreno

Via Citille 4
500 22 Greve in Chianti
tel + 39 055 854001

E-post: info@terreno.se

Telefon: +46 8 59 88 31 10

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu