Om oss

The Winery Hotel är världens första hotell med ett urbant vineri i samma byggnad. Med egen vintillverkning i lobbyn på hotellet erbjuds du som gäst här ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas – med vinet i fokus.

En guidad tur i vineriet ger dig möjlighet att följa druvans väg från fält till flaska – ett hantverk som inspirerar. Vinprovningar anordnas flera gånger i veckan och intill vinbaren finns vin- automater för en spontan vinprovning närhelst du vill. Förutom vinet som produceras på plats serveras viner från familjen Ruhnes vingård Terreno i Toscana samt ett stort utbud av vin från hela världen.

Restaurangen Terreno Kitchen har mat och vin i kombination som specialitet. Här är det vinets karaktär som bestämmer smakerna i maten. Den italienska osteria Gallo Nero serverar typiska toscanska smaker i en lättsam och uppsluppen miljö.

Även designen på hotellet inspireras av vintillverkningen. Vid incheckning är det första du som gäst får se, vinet som lagras på ekfat bakom en glasvägg i receptionen. Exteriörens industriprägel kontrasteras av ett inre som genomsyras av influenser från Toscanas lantliga charm och det urbana Brooklyn.

The Winery Hotel är ett paradis för vinälskare!

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka