Om oss

The Winery Hotel är världens första hotell med ett urbant vineri i samma byggnad. Med egen vintillverkning i lobbyn på hotellet erbjuds du som gäst här ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas – med vinet i fokus.

En guidad tur i vineriet ger dig möjlighet att följa druvans väg från fält till flaska – ett hantverk som inspirerar. Vinprovningar anordnas flera gånger i veckan och intill vinbaren finns vin- automater för en spontan vinprovning närhelst du vill. Förutom vinet som produceras på plats serveras viner från familjen Ruhnes vingård Terreno i Toscana samt ett stort utbud av vin från hela världen.

Restaurangen Terreno Kitchen har mat och vin i kombination som specialitet. Här är det vinets karaktär som bestämmer smakerna i maten. Den italienska osteria Gallo Nero serverar typiska toscanska smaker i en lättsam och uppsluppen miljö.

Även designen på hotellet inspireras av vintillverkningen. Vid incheckning är det första du som gäst får se, vinet som lagras på ekfat bakom en glasvägg i receptionen. Exteriörens industriprägel kontrasteras av ett inre som genomsyras av influenser från Toscanas lantliga charm och det urbana Brooklyn.

The Winery Hotel är ett paradis för vinälskare!

Boka mat & dryck

Boka bord
Boka vinprovning

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka