Arkitektur och design

INDUSTRIELL ELEGANS

Vårat vineri är hjärtat av hotellet och anger tonen för både arkitekturen och inredningen. I hotellets foajé möts du av vineriets enorma ekfat och ståtliga stålcisterner.

Polerade betonggolv och tegelväggar som inspirerats av förra seklets industriella era blandas med modern belysning och inredning, vilket resulterar i en design som blickar mot framtiden. Tegelfasader i varierande toner av rödbrun ger stadga och vikt.

Hotellets interiör är utformad för att förbättra och framhäva byggnadens karaktär. Lobbyns enorma luftiga fönster och generösa takhöjd, på över sex meter, kombineras med noggrant utvalda material vilket understryker den industriella elegansen i arkitekturen.

Smarta funktioner och material med unika detaljer ger karaktär och personlighet som komplement till den råa, robusta känslan. Det gamla och det nya samexisterar i en atmosfär inspirerad av Brooklyn och Toscana - Brooklyn med sina många stora, imponerande byggnader i fasta material och Toscana med sina gamla, vackra vingårdar.

"Design ska vara tidlös, uppfylla behov och upprätthålla hög kvalitet i alla avseenden", säger Jan Söder. "Den måste motstå tidens tand. Du ska kunna titta på en design om 20 år och fortfarande anse att den är funktionell och vacker. "

Boka mat & dryck

Boka bord
Boka vinprovning

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka