Konferens & Events

Att mötas på The Winery Hotel innebär en ny upplevelse. Här är innovation och nya idéer en naturlig del av vardagen. Tankarna lockas in i nya banor och inspirerar till framgångsrika insatser. Ge er själva en energifylld nystart och konferera hos oss – en mötesplats i tiden.

Husets atmosfär färgas av hantverket i vineriet och det faktum att faktiskt befinna sig på en vingård ger den där speciella känslan av bubblande aktivitet.

Miljöerna är inspirerade av Brooklyns industriområden och Toscanas marknadsplatser. En harmonisk design som hittar balans i kontrasterna mellan det urbana och det rurala.

Flera mötes- och eventlokaler i olika storlekar uppfyller olika behov och önskemål. Självklart med den senaste tekniken.

I de två restaurangerna njuter ni av mat och vin. Dessutom kan ni besöka vineriet, där det egna vinet tillverkas, och lära er hantverket bakom en flaska vin.

Möjligheten finns sedan att avsluta kvällen i vinbaren med vin från hela världen guidade av en sommelier.

På takterrassen med utsikt över Brunnsviken och Hagaparken finns en mycket uppskattad uppvärmd pool och en takbar under sommarhalvåret. Närheten till Mall of Scandinavia och Friends Arena gör dessutom läget helt oslagbart.

The Winery Hotel är en plats att längta tillbaka till, om och om igen.

Att mötas på The Winery Hotel

Flexibla lokaler
för 2-228 deltagare
Två restauranger
och två vinbarer
Eget vineri och
unika aktiviteter
Boende för
alla deltagare

Översikt konferenslokaler

Lokal Kvm Bio Skol Styrelse U-bord Öar
Tuscany 67 70 40 16 24 30
Chianti 76 84 50 20 24 36
Greve 67 70 40 16 24 30
Winery Market 210 228 144 - - 112
Wine Gallery 37 28
Winery Studio 58 16
Winery Rooftop 44 20

Tips på bra konferensaktiviteter?

Krydda er vistelse med någon av våra roliga aktiviteter och provningar.
I vår lista med över 30 aktiviteter hittar ni garanterat något som passar.

The Winery Hotel - en del av Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Att The Winery Hotel är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

The Winery Hotel äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka