Events & Konferens

Bjud in till vingårdsfest, vinprovning eller en vinmakarafton!
Att mötas på The Winery Hotel är en upplevelse. Här erbjuds bekväma lokaler med den senaste teknologin i kombination med inspirerande vinaktiviteter som gör susen för teamet.

Husets atmosfär färgas av hantverket i vineriet och det faktum att faktiskt befinna sig på en vingård ger den där speciella känslan av bubblande aktivitet. Oavsett om det är ett privat event eller en konferens så ser vi till att ni får en upplevelse olik någon annan.

Översikt konferenslokaler

Lokal Kvm Bio Skol Styrelse U-bord Öar
Toscana 67 60 40 16 24 30
Chianti 76 70 50 20 24 36
Greve 67 60 40 16 24 30
Winery Market 210 180 120 - - 112
Wine Gallery 37 - - 18 - -
Winery Studio 58 40 36 16 16 24
Winery Rooftop 44 - - 20 - -
Veranda Sangiovese 37 - - 16 - -

Att mötas på The Winery Hotel

Flexibla lokaler
för 2-228 deltagare
Två restauranger
och två vinbarer
Eget vineri och
unika aktiviteter
Boende för
alla deltagare

Därför ska ni välja The Winery Hotel för er konferens eller event i Stockholm

Ett möte eller event på The Winery Hotel är en särskild upplevelse. I de två restaurangerna njuter ni av mat och vin i kombination. Dessutom kan ni besöka vineriet, där det egna vinet tillverkas, och lära er hantverket bakom en flaska vin, eller ta med gruppen på en lärorik vinprovning.

På takterrassen med utsikt över Brunnsviken och Hagaparken finns en mycket uppskattad uppvärmd pool och en takbar under sommarhalvåret. Närheten till Mall of Scandinavia och Friends Arena gör dessutom läget helt oslagbart.

The Winery Hotel är en plats att längta tillbaka till, om och om igen.

Vingårdsbröllop

Att gifta sig på en vingård är mångas dröm.
På The Winery Hotel blir den verklighet.

LÄS MER

The Winery Hotel - en del av Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Att The Winery Hotel är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

The Winery Hotel äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

Boka mat & dryck

Boka bord
Boka vinprovning

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka