Winery Piazza

Välkommen till Winery Piazza– en flexibel och nyskapande event- och utställningslokal med vinet i fokus. Winery Piazza är unik på grund av sin multifunktionella karaktär, nyskapande design och speciella läge. Spjutspetsdesign kombinerat med en extrem flexibilitet gör Winery Piazza ideal för allt ifrån vinprovningar och utställningar till produktlanseringar och konstutställningar. Flexibilitet i kombination med The Winery Hotels unika design och perfekta läge gör Winery Piazza till en lokal som möter framtidens behov.

Winery Piazza är indelad i 3 delar och den största ytan är på 250 kvm och kan ta emot deltagare på upp till 200 personer. Ljus, ljud samt all övrig teknik är av senaste slag och kan förändras och anpassas beroende på den givna situationens krav. Allt möblemang är flexibelt och kan enkelt tas bort eller modieras utifrån varje kunds unika önskemål.

  För att motsvara våra krav på en lokal som är föränderlig och kan användas i vitt skilda syften var tanken en modern högteknolgisk fabrik vars skepnad byts på ett kort ögonblick. Golvet i slipad betong och tegelväggar för tanken tillbaka till förra seklets industriella vagga, medan ljussättning och möblemang signalerar absolut nutid. Kombinationen resulterar i en design med blicken mot framtiden.

  Här befinner ni er mitt i händelsernas centrum, längst in i den vackra lobbyn, en levande lokal med delvis avskildhet.

  Eventyta Storlek
  A 80 m2
  B 130 m2
  C 250 m2

  BOKA EVENT

  Kontakta vår bokningsavdelning så tar vi tillsammans fram en skräddarsydd lösning för er.

  SKICKA FÖRFRÅGAN NU

  Boka mat & dryck

  Boka bord
  Boka vinprovning

  Boka guidad tur i vineriet

  I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

  Läs mer & boka