Presentkortet som passar alla

Behöver du ett presenttips som passar alla? Ett presentkort på en valfri upplevelse på The Winery Hotel är den perfekta presenten till den mat- och vinintresserade oavsett om det är till honom, henne, kollegan, mamma, pappa eller vännen som har allt.

Du väljer själv vilket belopp kortet ska laddas med och presentkortet kan användas till alltifrån en vinprovning eller en middag till en övernattning på hotellet.

Det är enkelt att köpa presentkort

Beställ online
Betala med kort eller Swish
Vi skickar till dig eller direkt till mottagaren

Detta kan du använda presentkortet till

Presentkortet kan nyttjas på alla delar av hotellet. Du väljer själv om du vill ge bort presentkortet med en viss summa, eller för en specifik aktivitet.

Här är några exempel på vad presentkortet kan användas till:

Presentkort på hotell och övernattning

Köp ett presentkort med en valfri summa och låt mottagaren använda det vid betalning av en övernattning. Priset för logi varierar från dag till dag men brukar ligga från cirka 1450 kronor för ett dubbelrum för två personer.

Presentkort på middag i någon av restaurangerna

En måltid i Terreno Kitchen är en uppvisning i konsten att få mat och dryck att samverka och höja varandra till nästa nivå. En gastronomisk upplevelse utöver det vanliga. Priset varierar beroende på vad ni väljer att äta men en trerättersmeny med vinpaket ligger på cirka 1000 kronor per person.

På vår gastrobar Gallo Nero tillagas maten med kärlek och serveras med omtanke. Det serveras egentillverkat vin och italiensk mat ställs på borden. Den lättsamma och sociala stämningen höjs i takt med att musiken skruvas upp och självsäkerheten gradvis vinner över rytmkänslan.

Presentkort på vinprovning med sommelier

Att prova vin på The Winery Hotel är spännande, roligt och kunskapsgivande. Varje vecka måndag till lördag hålls öppna vinprovningar av fyra viner under ledning av en av våra duktiga sommelierer. Flera gånger om året anordnas även specialprovningar med mer specifika teman såsom t.ex champagneprovning, provning av Amarone eller vin och ost i kombination. En vinprovning kostar från 425 kronor per person.

Presentkort på guidad tur i vineriet

I lobbyn på The Winery Hotel ligger världens mest nordliga urban winery. Här tillverkas vin från druvor med ursprung i Toscana och du kan följa historien om hantverket från fält till flaska. Bland stålcisterner, ekfat, slangar och pumpar föds vårt egentillverkade vin Winery Red. En guidad tur i vineriet kostar 200 kronor per person och inkluderar även provning av det egna vinet.

Frågor & svar

Vad kostar det?

Du väljer själv vilken summa du vill ladda presentkortet med. Här är några förslag:

  • 400 kronor räcker för en guidad tur i vineriet för två personer.
  • 990 kronor räcker till vinprovning för två.
  • 1500 kronor brukar vara tillräckligt till en övernattning för två i dubbelrum (pris varierar beroende på efterfrågan).
  • 2300 kronor är en bra summa att ge bort till den som skulle uppskatta middag i Terreno Kitchen för två personer inklusive vinpaket.

Hur beställer jag?

Du kan enkelt beställa ditt presentkort och betala direkt online. Du kan också köpa presentkortet i receptionen på hotellet, Rosenborgsgatan 20 i Solna. Hitta till oss.

Kan ni skicka hem det till mig?

Javisst. När du beställer online så skickas presentkortet hem till dig via post utan extra kostnad.

Kan ni skicka presentkortet direkt till mottagaren?

Vid beställning kan du välja att skicka presentkortet direkt till mottagaren tillsammans med en personlig hälsning. Då levereras presentkortet och din personliga hälsning skriven på ett kort direkt till mottagarens adress.

Hur lång tid tar det att få presentkortet?

Efter att du har lagt din beställning så skickar vi presentkortet till den adress du valt inom en dag och du kan förvänta dig att ha det inom 2-7 dagar.

Hur länge gäller det?

Presentkortet gäller ett år från utskriftsdatum. Presentkortet används vid ett köp. Återstår det pengar kan det inte tas ut i kontakter eller användas för att köpa nytt presentkort.

Jag har fått ett presentkort och vill använda det för att betala en övernattning, hur går det till?

Övernattningen bokas som vanligt, men i steg tre i bokningsförfarandet, skriv i rutan "Meddelande" att ni vill betala vistelsen med presentkort. Lägg märke till att kreditkortsuppgifterna måste fyllas i även om vistelsen betalas på plats med presentkort. Detta görs för att kunna garantera bokningen. Tänk också på att ta med presentkortet vid övernattningen.

Boka mat & dryck

Boka bord
Boka vinprovning

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka