Event på
The Winery Hotel

Lär dig mer om vinmakeri på en guidad tur i vineriet och om sensorik på en vinprovning. Lär dig allt annat värt att veta om vin på våra specialprovningar och aktiviteter som organiseras flera gånger om året. Här nedan finner du de evenemang som är på gång just nu på The Winery Hotel. Välkommen!

Winery Talks: Lena Ståhl om vin och gemenskap

Winery Talks belyser vinvärlden 360 grader genom intellektuellt stimulerande föredrag av särskilt utvalda vinpersonligheter. Kom och lyssna när ordföranden i Munskänkarna, Lena Ståhl, berättar om vinkunskap som verktyg för gemenskap.

Onsdag, 15 juli - 18:00

Winery Talks: Anette Rosvall om vin och kvinnor

Winery Talks belyser vinvärlden 360 grader genom intellektuellt stimulerande föredrag av särskilt utvalda vinpersonligheter. Kom och lyssna på vinskribenten och kokboksförfattaren Anette Rosvall när hon berättar om vin ur ett jämställt perspektiv.

Onsdag, 22 juli - 18:00

Winery Talks: Mattias Säfwenberg om svenskt vin

Winery Talks belyser vinvärlden 360 grader genom intellektuellt stimulerande föredrag av särskilt utvalda vinpersonligheter. Kom och lyssna på sommelieren och författaren Mattias Säfwenberg när han berättar om svenskt vin.

Onsdag, 29 juli - 18:00

Tre toscanska klassiker 

Lär dig mer om de tre världsberömda områden i Toscana: Chianti Classico, Brunello di Montalcino och Vino Nobile di Montepulciano. Följ med på en resa genom dessa otroligt vackra vinregioner där druvan sangiovese är kung.

Måndag, 17 augusti - 18:30

Chianti Classico möter Etna

Upptäck två av Italiens mest spännande områden just nu, Chianti Classico i Toscana och vulkanen Etna på Sicilien. Druvsorterna Sangiovese och Nerello mascalese är svaga till färgen, något som tidigare förknippades med svag karaktär. Men det är tvärtom.

Tisdag, 18 augusti - 18:30

Guidad tur i vineriet

Varje måndag - fredag kl 18.00, lördagar kl 17.00, kan du gå en guidad tur i vineriet. Följ den nyplockade druvans resa till färdigt vin och provsmaka vinet tillverkat på plats – Winery Red. Tidsåtgång cirka 20 min.

Återkommande vinprovningar

Varje torsdag, fredag och lördag har vi fasta vinprovningar för alla att boka in sig på. Vi samlas intill vinbaren Winemakers Bar i lobbyn.

Missa inte nästa event

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du notiser om våra kommande event
tillsammans med bra erbjudanden direkt i din inkorg.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka