Events på The Winery Hotel

fredag 23 november 18:00

Förfest

Ann och Anitha, kända från bland annat podden Lillelördag gästar den 23 november The Winery Hotel med sin show “Förfest med Ann & Anitha – the point of no return”.

lördag 24 november 16:00

Chianti Classico – nio byar, nio förutsättningar

FULLBOKAD se nedan, ny tid. Nu tas ett stort kliv framåt i det toscanska vindistriktet Chianti Classico i Toscana. Följ med på en provning av viner från områdets nio olika kommuner ledd av två experter på Toscana 

lördag 24 november 19:00

Chianti Classico – nio byar, nio förutsättningar

Nu tas ett stort kliv framåt i det toscanska vindistriktet Chianti Classico i Toscana. Följ med på en provning av viner från områdets nio olika kommuner ledd av två experter på Toscana 

lördag 29 december 16:00

Bubbles & Champagne

Smygstarta nyår med en kväll av härligt bubbel och babbel med vännerna. Låt er förföras av världens kanske mest mytomspunna dryck - champagne.

lördag 12 januari 11:00

Vinutbildning: grunderna i vinkunskap

Kom och lär dig grunderna i vinkunskap. Det här är en djupdykning för dig som älskar vin. Lär dig hur ett vin blir till bland cisterner och ekfat i vårt vineri och hur ett vin kan beskrivas genom att sätta ord på vad det doftar och smakar. Dessutom får du redskapen för att bli en mästare på blindprovning.

lördag 19 januari 11:00

Vinutbildning: Lär dig kombinera vin & mat

Kom och lär dig hemligheten bakom att lyckas med vin- och mat i kombination. Vilka smaker passar ihop, vilka lyfter varandra och vad ska man undvika att servera tillsammans? Njut av en lärorik heldag i vinets och matens tecken. 

Alltid på
The Winery Hotel

Guidad tur i vineriet

Varje måndag - fredag kl 18.00, lördagar kl 17.00, kan du gå en guidad tur i vineriet. Följ den nyplockade druvans resa till färdigt vin och provsmaka vinet tillverkat på plats – Winery Red. Tidsåtgång cirka 20 min. 

Alltid på
The Winery Hotel

Vinprovning

Varje torsdag, fredag och lördag har vi öppna temaprovningar på specialdesignade vinprovarbord intill vinbaren Winemakers Bar i lobbyn. Hit är ni välkomna att prova vin tillsammans med andra intresserade. 

@thewineryhotel

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu