Event på
The Winery Hotel

Lär dig mer om vinmakeri på en guidad tur i vineriet och om sensorik på en vinprovning. Lär dig allt annat värt att veta om vin på våra specialprovningar och aktiviteter som organiseras flera gånger om året. Här nedan finner du de evenemang som är på gång just nu på The Winery Hotel. Välkommen!

BUBBELPROVNING & SABRERINGSSKOLA

Lär er allt om olika sorters bubbelvin. Champagne, Cava eller Prosecco, vad är det för skillnad? Dessutom får ni en snabbkurs i sabrering - att öppna flaskan med en kniv.

Torsdag, 18 augusti - 19:00

Winemaker for a Day   

Lär dig hur ett vin blir till under en eftermiddag i vårt vineri under ledning av våra vinmakare. Workshopen avslutas med att du själv får testa att blanda ett eget vin.

Lördag, 03 september - 12:00

Bubbelprovning

Champagne, Petillant Naturel, Cava, Metodo Classico – kom och prova vin med bubblor i alla dess former och lär mer om vad som skiljer dem åt. Vi pratar om vart druvorna odlas, vilka sorter som lämpar sig bäst samt olika metoder som vinmakaren kan använda för att skapa bubblor i vin.

Fredag, 23 september - 20:00

Winemaker for a Day   

Lär dig hur ett vin blir till under en eftermiddag i vårt vineri under ledning av våra vinmakare. Workshopen avslutas med att du själv får testa att blanda ett eget vin.

Lördag, 12 november - 12:00

Winemaker for a Year

Följ resan från druva till hantverksvin under hela framställningen på ett drygt år. Anslut i september, vid skörden 2022, eller när du vill under året. Upplevelsen avslutas med att vinet levereras till er för att avnjutas.

Guidad tur i vineriet

Följ den nyplockade druvans resa till färdigt vin och provsmaka vinet tillverkat på plats – Winery Red. Tidsåtgång cirka 20 min.

Återkommande vinprovningar

Varje torsdag, fredag och lördag har vi fasta vinprovningar för alla att boka in sig på. Vi samlas intill vinbaren Winemakers Bar i lobbyn.

Missa inte nästa event

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du notiser om våra kommande event
tillsammans med bra erbjudanden direkt i din inkorg.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka