Event på
The Winery Hotel

Lär dig mer om vinmakeri på en guidad tur i vineriet och om sensorik på en vinprovning. Lär dig allt annat värt att veta om vin på våra specialprovningar och aktiviteter som organiseras flera gånger om året. Här nedan finner du de evenemang som är på gång just nu på The Winery Hotel. Välkommen!

Amarone, Cheese, Truffles & Chocolate

Prova Amarone tillsammans med ost, tryffel och choklad. Kan det bli mer dekadent och lyxigt än så?

Fredag, 27 december - 18:30

Bubbles & Champagne + sabreringsskola 15:00

Fullbokad! Se extrainsatt event vid 20:00 eller 31 januari 2020 istället.
Kom på en spännande provning av bubbel. Njut av världens kanske mest mytomspunna dryck – champagne och lär er konsten att sabrera.

Lördag, 28 december - 15:00

Bubbles & Champagne + sabreringsskola 20:00

Kom på en spännande provning av bubbel. Njut av världens kanske mest mytomspunna dryck – champagne och lär er konsten att sabrera.

Lördag, 28 december - 20:00

Giro d’Italia

Mingla runt i Italien en eftermiddag i sällskap av gott vin, god mat och trevliga människor. En smakresa genom fyra italienska regioner.

Fredag, 17 januari - 19:30

Masterclass: Tre toscanska klassiker

Följ med på en djupdykning i tre av Italiens mest berömda vindistrikt tillsammans med Sofia Ruhne och Åsa Johansson.

Lördag, 18 januari - 15:00

Winemaker's tour

Djupdyk i vinets värld och prova vin direkt från ekfat av olika typer, storlekar och ursprung.

Fredag, 24 januari - 19:00

Heldag i vinets tecken

Det här är en crash course i vinkunskap för dig som älskar vin. Lär dig hur ett vin blir till bland cisterner och ekfat i vårt vineri och hur ett vin kan beskrivas genom att sätta ord på vad det doftar och smakar. Dessutom får du kunskap om hur en blindprovning går till.

Lördag, 25 januari - 11:00

Bubbles & Champagne + sabreringsskola

Kom på en spännande provning av bubbel. Njut av världens kanske mest mytomspunna dryck – champagne och lär er konsten att sabrera.

Fredag, 31 januari - 19:00

Återkommande vinprovningar

Varje torsdag, fredag och lördag har vi fasta vinprovningar för alla att boka in sig på. Vi samlas intill vinbaren Winemakers Bar i lobbyn.

Guidad tur i vineriet

Varje måndag - fredag kl 18.00, lördagar kl 17.00, kan du gå en guidad tur i vineriet. Följ den nyplockade druvans resa till färdigt vin och provsmaka vinet tillverkat på plats – Winery Red. Tidsåtgång cirka 20 min.

Julklapp till den vinintresserade?

Ett presentkort på The Winery Hotel kan användas till alltifrån en vinprovningar, guidad tur, middag eller en hotellövernattning.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka