Event på
The Winery Hotel

Lär dig mer om vinmakeri på en guidad tur i vineriet och om sensorik på en vinprovning. Lär dig allt annat värt att veta om vin på våra specialprovningar och aktiviteter som organiseras flera gånger om året. Här nedan finner du de evenemang som är på gång just nu på The Winery Hotel. Välkommen!

Skördevisning i vineriet

En guidad tur i vårt vineri under full aktivitet. Prova högkvalitativa, färska druvor från Chianti Classico och lär dig om hur ett vin blir till.

Fredag, 18 september - 19:00

Masterclass - druvan i fokus

En djupdykande provning i hur olika druvsorter påverkar det färdiga vinet. Masterclassen ämnar att öka förståelsen för kvalitetsvin som naturlig hantverksdryck.

Lördag, 19 september - 14:00

Skördevisning i vineriet

En guidad tur i vårt vineri under full aktivitet. Prova högkvalitativa, färska druvor från Chianti Classico och lär dig om hur ett vin blir till.

Lördag, 19 september - 19:00

Winevolution

En pedagogisk provning från färsk druva via druvmust till fatprov och slutligen det färdiga vinet.

Lördag, 19 september - 19:30

Italiensk skördemiddag

Välkommen på skördemiddag i Terreno Deli! Kom och njut av mat och vin under temat skörd i Toscana.

Lördag, 19 september - 20:30

Guidad tur i vineriet

Varje måndag - fredag kl 18.00, lördagar kl 17.00, kan du gå en guidad tur i vineriet. Följ den nyplockade druvans resa till färdigt vin och provsmaka vinet tillverkat på plats – Winery Red. Tidsåtgång cirka 20 min.

Återkommande vinprovningar

Varje torsdag, fredag och lördag har vi fasta vinprovningar för alla att boka in sig på. Vi samlas intill vinbaren Winemakers Bar i lobbyn.

Missa inte nästa event

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du notiser om våra kommande event
tillsammans med bra erbjudanden direkt i din inkorg.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka