Event på
The Winery Hotel

Lär dig mer om vinmakeri på en guidad tur i vineriet och om sensorik på en vinprovning. Lär dig allt annat värt att veta om vin på våra specialprovningar och aktiviteter som organiseras flera gånger om året. Här nedan finner du de evenemang som är på gång just nu på The Winery Hotel. Välkommen!

Chianti Classico möter Etna

Upptäck två av Italiens mest spännande områden just nu, Chianti Classico i Toscana och vulkanen Etna på Sicilien. Druvsorterna Sangiovese och Nerello mascalese är svaga till färgen, något som tidigare förknippades med svag karaktär. Men det är tvärtom. Välkommen på en provning ledd av vinproducenten Sofia Ruhne och vinjournalisten Åsa Johansson.

Tisdag, 18 augusti - 18:30

Tre toscanska klassiker 

Lär dig mer om de tre världsberömda områden i Toscana: Chianti Classico, Brunello di Montalcino och Vino Nobile di Montepulciano. Följ med på en resa genom dessa otroligt vackra vinregioner där druvan sangiovese är kung. Välkommen på en provning ledd av vinproducenten Sofia Ruhne och vinjournalisten Åsa Johansson.

Onsdag, 19 augusti - 18:30

Guidad tur i vineriet

Varje måndag - fredag kl 18.00, lördagar kl 17.00, kan du gå en guidad tur i vineriet. Följ den nyplockade druvans resa till färdigt vin och provsmaka vinet tillverkat på plats – Winery Red. Tidsåtgång cirka 20 min.

Återkommande vinprovningar

Varje torsdag, fredag och lördag har vi fasta vinprovningar för alla att boka in sig på. Vi samlas intill vinbaren Winemakers Bar i lobbyn.

Missa inte nästa event

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du notiser om våra kommande event
tillsammans med bra erbjudanden direkt i din inkorg.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka