Event på
The Winery Hotel

fredag 29 mars 17:30

Stenbordsmiddag i Winery Kitchen

En spektakulär middag med sju viner och sju rätter kring det vackra stenbordet i restaurangen Winery Kitchen.

fredag 29 mars 17:30

Ett dygn för foodies

SE HIT ALLA FOODIES! Ta med din mest matglada vän och upplev en njutningsfull gastronomisk resa som fulländas med en övernattning hos oss på The Winery Hotel.

lördag 06 april 11:00

Vinutbildning: Lär dig kombinera vin & mat

Kom och lär dig hemligheten bakom att lyckas med vin- och mat i kombination. Vilka smaker passar ihop, vilka lyfter varandra och vad ska man undvika att servera tillsammans? Njut av en lärorik heldag i vinets och matens tecken. 

lördag 13 april 15:00

Giro d’Italia - En italiensk smakresa

Den här vin- och matprovningen ger dig möjligheten att förstå vinmakeriet bakom viner från fyra olika italienska regioner. Lär känna Italiens gastronomiska kultur under en social smakresa till Toscana, Sicilien, Piemonte och Veneto. 

lördag 27 april 12:00

Yoga, Wine & Dine

Ta med dig dina vänner och följ med på en helg av välbefinnande för alla sinnen. Njut av en weekend i yogan och vinets värld! Datum: 27-28 april 2019. 

Alltid på
The Winery Hotel

Guidad tur i vineriet

Varje måndag - fredag kl 18.00, lördagar kl 17.00, kan du gå en guidad tur i vineriet. Följ den nyplockade druvans resa till färdigt vin och provsmaka vinet tillverkat på plats – Winery Red. Tidsåtgång cirka 20 min. 

Alltid på
The Winery Hotel

Stående vinprovningar

Varje torsdag, fredag och lördag har vi stående vinprovningar för alla att boka in sig på. Vi samlas intill vinbaren Winemakers Bar i lobbyn. 

Missa inte nästa event

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du notiser om våra kommande event
tillsammans med bra erbjudanden direkt i din inkorg.

@thewineryhotel

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu