Event på
The Winery Hotel

Lär dig mer om vinmakeri på en guidad tur i vineriet och om sensorik på en vinprovning.  Lär dig allt annat värt att veta om vin på våra specialprovningar och aktiviteter som organiseras flera gånger om året. Här nedan finner du de evenemang som är på gång just nu på The Winery Hotel. Välkommen!

Winemaker for a Day

Fullbokat! Nytt datum inom kort. Lär dig hur ett vin blir till från fält till flaska i vårt fullt utrustade vineri under en eftermiddag och avsluta med att blanda ditt alldeles egna vin. 

Lördag, 24 augusti - 15:00

Chianti Classico – nio byar, nio förutsättningar

Ett av de mest omtalade vindistrikten just nu är Chianti Classico i Toscana. Följ med på en provning av viner från områdets nio olika kommuner ledd av två experter på Toscana.  

Torsdag, 29 augusti - 18:30

Skörden 2019

Fredagen den 13 september kommer årets druvskörd från Toscana till oss. Kom och upplev en unik och lärorik dag med vinet i fokus.

Fredag, 13 september - 11:00

Skördemiddag kring stenbordet 13/9

Himmelriket för foodies! En spektakulär middag med skördetema kring det vackra stenbordet i restaurangen Winery Kitchen.

Fredag, 13 september - 18:30

Skördemiddag kring stenbordet 14/9

Himmelriket för foodies! En spektakulär middag med skördetema kring det vackra stenbordet i restaurangen Winery Kitchen.

Lördag, 14 september - 18:30

Winemaker’s Tour

Djupdyk i vinets värld i vårt vineri. En lärorik upplevelse som djupdyker i vinets olika utvecklingsfaser fram till den färdiga blenden.

Lördag, 28 september - 19:00

Bubbles & Champagne + sabreringsskola

Kom på en spännande provning av bubbel. Njut av världens kanske mest mytomspunna dryck – champagne och lär er konsten att sabrera.

Fredag, 11 oktober - 19:00

Tvådagarskurs: Study, Wine & Dine

En intensiv tvådagarskurs i vinkuskap! Förutom teoretiska och praktiska kunskaper i hur vin framställs får du lära dig att analysera och beskriva ett vin på ett professionellt sätt. Dessutom innefattar helgen även en grundkurs i vin och mat i kombination.

Lördag, 12 oktober - 10:00

Amarone, cheese & chocolate

Under en kväll samlar vi tre av de ting som bäst kan beskrivas som ren och skär lycka – ost, vin och choklad. Kom och upptäck Amarone tillsammans med oss. 

Fredag, 18 oktober - 19:00

Amarone, cheese & chocolate

Under en kväll samlar vi tre av de ting som bäst kan beskrivas som ren och skär lycka – ost, vin och choklad. Kom och upptäck Amarone tillsammans med oss. 

Lördag, 19 oktober - 15:00

Winery Soul Sessions

Under sommaren kryddas stämningen på vår rooftop med gungande soul och skön funk under fredagarnas Winery Soul Sessions. Njut av DJ's, livemusik, gott vin och svindlande utsikt över hustaken. 

Guidad tur i vineriet

Varje måndag - fredag kl 18.00, lördagar kl 17.00, kan du gå en guidad tur i vineriet. Följ den nyplockade druvans resa till färdigt vin och provsmaka vinet tillverkat på plats – Winery Red. Tidsåtgång cirka 20 min. 

Återkommande vinprovningar

Varje torsdag, fredag och lördag har vi fasta vinprovningar för alla att boka in sig på. Vi samlas intill vinbaren Winemakers Bar i lobbyn. 

Missa inte nästa event

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du notiser om våra kommande event
tillsammans med bra erbjudanden direkt i din inkorg.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu