Event på
The Winery Hotel

Lär dig mer om vinmakeri på en guidad tur i vineriet och om sensorik på en vinprovning. Lär dig allt annat värt att veta om vin på våra specialprovningar och aktiviteter som organiseras flera gånger om året. Här nedan finner du de evenemang som är på gång just nu på The Winery Hotel. Välkommen!

Gästföreläsning: Italien runt med Åsa Johansson

Exklusiv vinprovning med journalisten och Italien-experten Åsa Johansson på besök i Sverige. Följ med på en upptäcktsfärd till Italien och lär känna några av landets mest spännande viner.

Fredag, 22 november - 18:30

Chianti Classico möter Barbaresco - en jämförelse

Masterclass med Åsa Johansson & Sofia Ruhne
En provning där två klassiska italienska vindistrikt möts – Barbaresco och Chianti Classico.

Lördag, 23 november - 15:00

Winemaker’s Tour

Djupdyk i vinets värld i vårt vineri. En lärorik upplevelse som djupdyker i vinets olika utvecklingsfaser fram till den färdiga blenden.

Lördag, 30 november - 19:30

Amarone, Cheese, Truffles & Chocolate

Prova Amarone tillsammans med ost, tryffel och choklad. Kan det bli mer dekadent och lyxigt än så?

Fredag, 27 december - 18:30

Bubbles & Champagne + sabreringsskola

Kom på en spännande provning av bubbel. Njut av världens kanske mest mytomspunna dryck – champagne och lär er konsten att sabrera.

Lördag, 28 december - 15:00

Återkommande vinprovningar

Varje torsdag, fredag och lördag har vi fasta vinprovningar för alla att boka in sig på. Vi samlas intill vinbaren Winemakers Bar i lobbyn.

Guidad tur i vineriet

Varje måndag - fredag kl 18.00, lördagar kl 17.00, kan du gå en guidad tur i vineriet. Följ den nyplockade druvans resa till färdigt vin och provsmaka vinet tillverkat på plats – Winery Red. Tidsåtgång cirka 20 min.

Julklapp till den vinintresserade?

Ett presentkort på The Winery Hotel kan användas till alltifrån en vinprovningar, guidad tur, middag eller en hotellövernattning.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka