Event på
The Winery Hotel

Lär dig mer om vinmakeri på en guidad tur i vineriet och om sensorik på en vinprovning. Lär dig allt annat värt att veta om vin på våra specialprovningar och aktiviteter som organiseras flera gånger om året. Här nedan finner du de evenemang som är på gång just nu på The Winery Hotel. Välkommen!

Winemaker's tour

Djupdyk i vinets värld och prova vin direkt från ekfat av olika typer, storlekar och ursprung.

Fredag, 24 januari - 19:00

Heldag i vinets tecken

Det här är en crash course i vinkunskap för dig som älskar vin. Lär dig hur ett vin blir till bland cisterner och ekfat i vårt vineri och hur ett vin kan beskrivas genom att sätta ord på vad det doftar och smakar. Dessutom får du kunskap om hur en blindprovning går till.

Lördag, 25 januari - 11:00

Bubbles & Champagne + sabreringsskola

Kom på en spännande provning av bubbel. Njut av världens kanske mest mytomspunna dryck – champagne och lär er konsten att sabrera.

Fredag, 31 januari - 19:00

Tour de France

Säg Paris och tanken går direkt till romantiska promenader längs Seine med en baguette under armen och din älskling i den andra. Fira er kärlek med en vinresa till Frankrike, på hemmaplan.

Fredag, 14 februari - 19:30

Amarone, Cheese, Chocolate & Truffels

Prova Amarone tillsammans med ost, tryffel och choklad. Kan det bli mer dekadent och lyxigt än så?

Lördag, 15 februari - 14:00

Festa del Chianti Classico

Kom och möt ett dussintal handplockade vinproducenter från ett av Italiens just nu mest intressanta vindistrikt. Festa del Chianti Classico är en personlig vinmässa som hyllar toskanskt hantverksvin.

Lördag, 29 februari - 11:00

Masterclass: Chianti Classico – med druvan i fokus

Djupdyk i Chianti Classico tillsammans med vinproducenten Sofia Ruhne och vinjournalisten Åsa Johansson. De har djup kunskap om vin med betoning på produktion, historia, traditioner och sensorik.

Lördag, 29 februari - 15:00

Guidad tur i vineriet

Varje måndag - fredag kl 18.00, lördagar kl 17.00, kan du gå en guidad tur i vineriet. Följ den nyplockade druvans resa till färdigt vin och provsmaka vinet tillverkat på plats – Winery Red. Tidsåtgång cirka 20 min.

Återkommande vinprovningar

Varje torsdag, fredag och lördag har vi fasta vinprovningar för alla att boka in sig på. Vi samlas intill vinbaren Winemakers Bar i lobbyn.

Missa inte nästa event

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du notiser om våra kommande event
tillsammans med bra erbjudanden direkt i din inkorg.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka