Event på
The Winery Hotel

Lär dig mer om vinmakeri på en guidad tur i vineriet och om sensorik på en vinprovning. Lär dig allt annat värt att veta om vin på våra specialprovningar och aktiviteter som organiseras flera gånger om året. Här nedan finner du de evenemang som är på gång just nu på The Winery Hotel. Välkommen!

Vinprovning: Utforska Bourgogne med John Sterner

Följ med på en vinprovning där vi går in på djupet i den fängslande regionen Bourgogne i Frankrike. Vi provar högkvalitativa viner från dess olika byar, vita som röda. Provningen leds av The Winery Hotels chefssommelier John Sterner. FULLBOKAT!

Torsdag, 12 oktober - 18:00

Skördefest på The Winery Hotel

Vi dukar upp med långbord på Winery Piazza och firar skördeåret med en skördefest. Kom och fira våra nyskördade druvor att vinet jäser!

Fredag, 13 oktober - 17:00

Vinprovning – Ett år på Terreno

Möt vinmakaren Sofia Ruhne och Terrenos önolog Giacomo Fioravanti den 13 oktober - och hör dem berätta om ett år på en vingård som som kulminerar i skörden.

Fredag, 13 oktober - 18:00

Winemakers Dinner - Kom på vinfest med vinmakarna från Montefioralle

Välkommen på en toskansk vinfest och fyrarätters vinmakarmiddag. Vi har bjudit in ett tiotal grannar och kollegor från de familjeägda vingårdarna i Montefioralle för att besöka Stockholm. Kom och möt producenterna, njut av hantverksviner, ät gott och fördjupa dig i delar av Chianti Classicos unika terroir.

Fredag, 10 november - 19:00

Champagneprovning

Djupdyk in i bubblornas magiska värld och provsmaka fyra olika stilar av Champagne.

Fredag, 17 november - 18:00

Vinprovning: Djupdykning i Toscana

Följ med på en vinresa där vi dyker in i den rika Toscanansca vinvärlden och provar viner från några av de främsta områdena I Toscana som Chianti Classico, Bolgheri, Vino Nobile de Montepulciano och Brunello di Montalcino.

Fredag, 24 november - 17:00

Julen vid stenbordet i Toscana

Julen i Toscana handlar om vinet, maten, familjen och gemenskapen. Bordet dukas upp med allt det godaste som finns att erbjuda – alltid med vinet i centrum. Välkomna på ett julbord såsom på vår vingård Terreno i Toscana. Serveras måndag - lördag mellan 27 november - 23 december 2023.

Guidad tur i vineriet

Följ den nyplockade druvans resa till färdigt vin och provsmaka vinet tillverkat på plats – Winery Red. Tidsåtgång cirka 20 min.

Återkommande vinprovningar

Varje vecka torsdag till lördag har vi fasta vinprovningar för alla att boka in sig på. Vi samlas intill vinbaren Winemakers Bar i lobbyn.

Missa inte nästa event

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du notiser om våra kommande event
tillsammans med bra erbjudanden direkt i din inkorg.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka