Event på
The Winery Hotel

Lär dig mer om vinmakeri på en guidad tur i vineriet och om sensorik på en vinprovning. Lär dig allt annat värt att veta om vin på våra specialprovningar och aktiviteter som organiseras flera gånger om året. Här nedan finner du de evenemang som är på gång just nu på The Winery Hotel. Välkommen!

Chianti Classico vs. Barolo

Välkommen på en vänskaplig fight där vi provar fantastiska viner på druvorna sangiovese och nebbiolo.

Onsdag, 17 april - 18:00

Releaseparty med Petter, Budbreak och Terreno

Vår vingård Terreno har ingått ett samarbete med svenska vinimportören Budbreak! Kom och fira det nya samarbetet med oss, smaka på våra Chianti Classico-viner och hör Petter prata vin med vår vinmakare Sofia Ruhne samt önolog Giacomo Fioravanti.

Söndag, 21 april - 15:00

Vintage Champagne

Varmt välkommen på denna exklusiva champagneprovning där vi kommer att fokusera på kanske det mest attraktiva segmentet inom champagnens värld – vintage.

Torsdag, 16 maj - 18:00

Djupdykning i Toscana

Följ med på en vinresa där vi dyker in i den rika toskanska vinvärlden och provar viner från några av de främsta områdena i Toscana som Chianti Classico, Bolgheri, Vino Nobile de Montepulciano och Brunello di Montalcino.

Onsdag, 12 juni - 18:00

Guidad tur i vineriet

Följ den nyplockade druvans resa till färdigt vin och provsmaka vinet tillverkat på plats – Winery Red. Tidsåtgång cirka 20 min.

Återkommande vinprovningar

Varje vecka torsdag till lördag har vi fasta vinprovningar för alla att boka in sig på. Vi samlas intill vinbaren Winemakers Bar i lobbyn.

Missa inte nästa event

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du notiser om våra kommande event
tillsammans med bra erbjudanden direkt i din inkorg.

Boka mat & dryck

Boka bord
Boka vinprovning

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka