Events på The Winery Hotel

lördag 29 december 16:00

Bubbles & Champagne + sabreringsskola

FULLBOKAD, se ny tid. Smygstarta nyår med en kväll av härligt bubbel och babbel med vännerna. Låt er förföras av världens kanske mest mytomspunna dryck - champagne.

lördag 29 december 19:00

Bubbles & Champagne + Sabreringsskola

Smygstarta nyår med en kväll av härligt bubbel och babbel med vännerna. Låt er förföras av världens mest mytomspunna dryck och bli en mästare på sabrering. 

lördag 12 januari 11:00

Vinutbildning: grunderna i vinkunskap

Kom och lär dig grunderna i vinkunskap. Det här är en djupdykning för dig som älskar vin. Lär dig hur ett vin blir till bland cisterner och ekfat i vårt vineri och hur ett vin kan beskrivas genom att sätta ord på vad det doftar och smakar. Dessutom får du redskapen för att bli en mästare på blindprovning.

lördag 19 januari 11:00

Vinutbildning: Lär dig kombinera vin & mat

Kom och lär dig hemligheten bakom att lyckas med vin- och mat i kombination. Vilka smaker passar ihop, vilka lyfter varandra och vad ska man undvika att servera tillsammans? Njut av en lärorik heldag i vinets och matens tecken. 

tisdag 25 december 17:30

Ett dygn för foodies

SE HIT ALLA FOODIES! Ta med din mest matglada vän och upplev en njutningsfull gastronomisk resa som fulländas med en övernattning hos oss på The Winery Hotel.

lördag 23 februari 11:00

Festa del Chianti Classico

Kom och gör en djupdykning i ett av Italiens mest anrika och just nu mest spännande vindistrikt tillsammans med oss!  Vinmässa, toscansk middag, masterclass – allt med fokus på Chianti Classico. Det här vill du inte missa! 

lördag 23 februari 15:00

Chianti Classico - nio byar, nio förutsättningar

Upplev en unik masterclass som djupdyker i det kanske mest spännande vindistriktet just nu. Provningen leds av vinproducenten Sofia Ruhne och frilansjournalistern Åsa Johansson, båda bosatta och verksamma i Chianti Classico-distriktet.

Alltid på
The Winery Hotel

Guidad tur i vineriet

Varje måndag - fredag kl 18.00, lördagar kl 17.00, kan du gå en guidad tur i vineriet. Följ den nyplockade druvans resa till färdigt vin och provsmaka vinet tillverkat på plats – Winery Red. Tidsåtgång cirka 20 min. 

Alltid på
The Winery Hotel

Vinprovning

Varje torsdag, fredag och lördag har vi öppna vinprovningar för alla att boka in sig på. Vi samlas intill vinbaren Winemakers Bar i lobbyn. 

@thewineryhotel

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu