Chambre Séparée

Kliv in i en värld av avskildhet i våra Chambre Séparée-rum. I anslutning till vår restaurang Terreno Kitchen kan du och ditt sällskap i lugn och ro njuta av mat och dryck i perfekt kombination i en privat och intim miljö. Perfekt för privat middag, företagsmöten, födelsedagsfiranden och mindre event. Läs mer om våra Chambre Séparée-rum nedan.

Veranda Sangiovese

Här sitter ni bland unika viner i ett rum med privat balkong som vetter ut mot Arenastaden. Veranda Sangiovese har fått sitt namn efter den toskanska drottningen av druvor i Chianti Classico; sangiovese. Precis som sangiovese-druvan, är detta rum elegant, smakfullt och fyllt av liv. En unik atmosfär och en hyllning till italiensk vintradition.

Ett chambre separée idealiskt för privata middagar, firanden eller mindre event för mellan 6-14 personer.

Pris från 1339 SEK per person. Inkluderar lokal samt trerättersmiddag. Maila din förfrågan till: reservations@thewineryhotel.se

Wine Gallery

I det här rummet sitter ni med glasdörrar ut mot restaurang Terreno Kitchen, vägg i vägg med kockarnas kulinariska konsthantverk. Ena långväggen har flera fönster och rummet flödar i ljus. På väggarna finns vininspirerad konst och känslan är stilren och varm. Idealisk för privata middagar, företagsmöten, firanden och event. Passar den lite större gruppen mellan 12-24 personer.

Pris från 1012 SEK per person. Inkluderar lokal samt trerättersmiddag. Maila din förfrågan till: reservations@thewineryhotel.se

Boka mat & dryck

Boka bord
Boka vinprovning

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka