Paketerbjudande:
Wine, Dine & Sleep

Wine, Dine, Sleep är valet för den som längtar efter att resa genom smak och doft. En gastronomisk helg i vinets tecken och en helhetsupplevelse av The Winery Hotel.

Upptäck och provsmaka nya och spännande samt exklusiva viner i våra vinomater. Sätt era sinnen på prov med en sommelierledd vinprovning och njut av en fyrarättersmeny med tillhörande viner i restaurangen Terreno Kitchen. Här lagas maten efter smakerna i vinet – och inte tvärtom - och kombinationen mellan vin och mat blir därmed något utöver det vanliga.

Självklart ingår även tillgång till den populära takpoolen, gymmet och rikliga frukostbuffén.

Wine, Dine & Sleep kan bokas fredagar och lördagar.

Ingår i paketet

  • Övernattning
  • Sommelierledd vinprovning
  • Speciellt utvald fyrarättersmiddag med tillhörande vinpaket.* Se särskild meny.
  • Ett Vinomatkort per vuxen till våra vinomater (à 250 kr per person)
  • Frukost
  • Tillgång till takterrass, pool och gym
  • Fri parkering (*laddning av elbil och laddhybrid ingår ej)
  • Wifi

Erbjudandet är avbokningsbart utan kostnad fram till 24 timmar före ankomst. Det gäller i mån av plats och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

* Paketet inkluderar middag och vinpaket för vuxna. Barn upp till 17 år beställer och betalar på plats. För korrekt hantering av er bokning ber vi er som reser med barn över 13 år att kontakta oss på reservations@thewineryhotel.se. Vegetariskt alternativ finns.

* Vi har fyra parkeringsplatser med laddstolpar för elbil och laddhybrid. Laddning sker via appen Waybler med områdeskod 7826. Priset för laddning är 3,60:- per kWh. Du har möjlighet att ladda din bil för att sedan förflytta ditt fordon till vanlig parkeringsplats med fri parkering. Tillstånd finns i receptionen.

NB: Ni behöver inte boka in er på de aktiviteter som ingår i paketet. Vi kontaktar er senast ett par dagar innan er ankomst och meddelar aktuell tid för vinprovning och middag.

Ingår alltid när du bokar via oss

Frukostbuffé
Fritt WiFi
Tillgång till rooftop pool
Tillgång till gym

Datum för boende och ytterligare information

Paketet finns att boka under fredagar och lördagar.

Vi bokar in er på passande tider för middag och aktiviteter och meddelar er innan ert besök. Om ni har särskilda önskemål eller frågor kontakta oss på terrenokitchen@thewineryhotel.se.


Erbjudandet är avbokningsbart utan kostnad fram till 24 timmar före ankomst. Det gäller i mån av plats och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka