Paketerbjudande:
Wine, Dine & Sleep

Wine, Dine, Sleep är valet för den som längtar efter att resa genom smak och doft. En gastronomisk helg i vinets tecken och en totalupplevelse av The Winery Hotel.

Upptäck hur ett vin blir till under en guidad tur i vineriet, sätt era sinnen på prov med en sommelierledd vinprovning och njut av en fyrarättersmeny med tillhörande viner i restaurangen Terreno Kitchen. Här lagas maten efter smakerna i vinet – och inte tvärtom - och kombinationen mellan vin och mat blir därmed något utöver det vanliga.

Självklart ingår även tillgång till den populära takpoolen, gymmet och rikliga frukostbuffén.

Wine, Dine, Sleep kan bokas torsdagar, fredagar och lördagar.

Ingår i paketet

  • Övernattning
  • Tidig incheckning klockan 13.00 på ankomstdagen
  • Tillgång till takterrass, pool och gym
  • Guidad tur i vårt vineri
  • Sommelierledd vinprovning
  • Frukost
  • Fyrarättersmiddag med tillhörande vinpaket.* Se särskild meny.
  • Fri parkering

*Paketet inkluderar middag och vinpaket endast för vuxna, barn upp till 17 år beställer och betalar maten på plats. För korrekt hantering av er bokning ber vi er som reser med barn över 13 år att kontakta oss på reservations@thewineryhotel.se. Vegetariskt alternativ finns.

NB: Ni behöver inte boka in er på de aktiviteter som ingår i paketet. Vi kontaktar er senast ett par dagar innan er ankomst och meddelar aktuell tid för guidad tur, vinprovning och middag.

Ingår alltid när du bokar via oss

Frukostbuffé
Fritt WiFi
Tillgång till rooftop pool
Tillgång till gym

Datum för boende och ytterligare information

Paketet finns att boka under torsdagar, fredagar och lördagar. Under perioden 28 november - 24 december kommer detta paket inte att vara tillgängligt. Istället hänvisar vi er till Taste of Terreno för en härlig upplevelse.

Vi bokar in er på passande tider för middag och aktiviteter och meddelar er innan ert besök. Om ni har särskilda önskemål eller frågor kontakta oss på terrenokitchen@thewineryhotel.se.


Erbjudandet är avbokningsbart utan kostnad fram till 24 timmar före ankomst. Det gäller i mån av plats och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka