Paketerbjudande:
Wine, Dine & Sleep

Det här är vårt allra bästa paket. Här får ni njuta av en gastronomisk och unik helg i vinets tecken. Wine, Dine, Sleep är det optimala valet för den som längtar efter en fullkomlig totalupplevelse på The Winery Hotel.

Lär er hur vin blir till under en guidad tur i vineriet, sätt era sinnen på prov med en sommelierledd vinprovning och njut av en fyrarättersmeny med tillhörande viner i restaurangen Winery Kitchen. Här lagas maten efter smakerna i vinet och kombinationen mellan vin och mat blir därmed något utöver det vanliga. Förra året nominerades Winery Kitchen till Årets Dryckesupplevelse i White Guide.

Självklart ingår även tillgång till den populära takpoolen, gymmet och rikliga frukostbuffén.

Ingår i paketet

  • Övernattning
  • Guidad tur i vårt vineri
  • Sommelierledd vinprovning
  • Valfri fyrarättersmiddag med tillhörande vinpaket*
  • Fri parkering
  • Frukostbuffé
  • WiFi
  • Fri tillgång till vårt gym och rooftop pool

*Paketet inkluderar middag och vinpaket endast för vuxna, barn beställer och betalar på plats. Vegetariskt alternativ finns.

Datum för boende

Paketet finns att boka under torsdagar, fredagar och lördagar fram till slutet av 2019.
Under september månad genomsyras både provningar och måltider av årets stora händelse – skörden.

Förboka gärna middagen i samband med att du bokar paketet. Då blir du garanterad ett bord i restaurangen på en tid som passar dig och ditt sällskap. Du kan även boka in din guidade tur i vineriet samt vinprovningen samtidigt så har du allt klart vid ankomst.

Notera:
Mellan den 9 och 21 december 2019 serveras Vinbord i Winery Kitchen. I Wine, Dine, Sleep- paketet ingår då den här stämningsfulla vin- och matupplevelsen bestående av sex särskilt utvalda viner och sex omsorgsfullt lagade rätter.


Erbjudandet gäller i mån av plats och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka