Paketerbjudande:
Wine, Dine & Sleep

Wine, Dine, Sleep är valet för den som längtar efter att resa genom smak och doft. En gastronomisk helg i vinets tecken och en helhetsupplevelse av The Winery Hotel.

Upptäck och provsmaka nya och spännande samt exklusiva viner i våra vinomater. Sätt era sinnen på prov med en sommelierledd vinprovning och njut av en fyrarättersmeny med tillhörande viner i restaurangen Terreno Kitchen. Här lagas maten efter smakerna i vinet – och inte tvärtom - och kombinationen mellan vin och mat blir därmed något utöver det vanliga.

Självklart ingår även tillgång till den populära takpoolen, gymmet och rikliga frukostbuffén.

Wine, Dine & Sleep kan bokas fredagar och lördagar.

Ingår i paketet

  • Övernattning
  • Sommelierledd vinprovning
  • Speciellt utvald fyrarättersmiddag med tillhörande vinpaket.* Se särskild meny.
  • Ett Vinomatkort per vuxen till våra vinomater (à 250 kr per person)
  • Frukost
  • Tillgång till takterrass, pool och gym
  • Fri parkering (laddning av elbil och laddhybrid ingår ej**)
  • Wifi

Erbjudandet är avbokningsbart utan kostnad fram till 24 timmar före ankomst. Det gäller i mån av plats och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

* Paketet inkluderar middag och vinpaket för vuxna. Barn upp till 17 år beställer och betalar på plats. För korrekt hantering av er bokning ber vi er som reser med barn över 13 år att kontakta oss på reservations@thewineryhotel.se. Vegetariskt alternativ finns.

** Vi har fyra parkeringsplatser med laddstolpar för elbil och laddhybrid. Laddning sker via appen Waybler med områdeskod 7826. Priset för laddning är 3,60:- per kWh. Du har möjlighet att ladda din bil för att sedan förflytta ditt fordon till vanlig parkeringsplats med fri parkering. Tillstånd finns i receptionen.

NB: Ni behöver inte boka in er på de aktiviteter som ingår i paketet. Vi kontaktar er senast ett par dagar innan er ankomst och meddelar aktuell tid för vinprovning och middag.

ITALIENSK JULMIDDAG 27 NOVEMBER - 23 DECEMBER

Under perioden 27 november till den 23 december, serveras du vår italienska julmiddag istället för den ordinarie Taste of Terreno -menyn. Julmiddagen består av en fyrarätters middag inspirerad av julen på vår vingård Terreno.
Ta en titt på menyn >>

WINE, DINE & SLEEP HARVEST EDITION

Fredagen den 13:e oktober välkomnar vi er att fira skördeåret med oss på The Winery Hotel! Träffa vår vinmakare och ta del av ett år på vingården, följ processen från druva till färdigt vin i vineriet och fira årets skörd med en fest. Läs mer om årets skördefirande här >>

Den bästa skördeupplevelsen får ni med ett paketerbjudande. Wine, Dine & Sleep Harvest Edition innefattar övernattning, ett vinomatkort samt en 4-rätters middag med vinpaket i Terreno Kitchen. Dessutom ingår den exklusiva vinprovningen "Ett år på Terreno" med vinmakaren Sofia Ruhne och önologen Giacomo Fioravanti.

Ingår alltid när du bokar via oss

Frukostbuffé
Fritt WiFi
Tillgång till rooftop pool
Tillgång till gym

Datum för boende och ytterligare information

Paketet finns att boka under fredagar och lördagar.

Vi bokar in er på passande tider för middag och aktiviteter och meddelar er innan ert besök. Om ni har särskilda önskemål eller frågor kontakta oss på terrenokitchen@thewineryhotel.se.


Erbjudandet är avbokningsbart utan kostnad fram till 24 timmar före ankomst. Det gäller i mån av plats och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka