Paketerbjudande:
Wine, Dine & Sleep

Det här är vårt allra bästa paket. Här får ni njuta av en gastronomisk och unik helg i vinets tecken. Wine, Dine, Sleep är det optimala valet för den som längtar efter en fullkomlig totalupplevelse på The Winery Hotel.

Lär er hur vin blir till under en guidad tur i vineriet, sätt era sinnen på prov med en sommelierledd vinprovning och njut av en fyrarättersmeny med tillhörande viner i restaurangen Winery Kitchen. Här lagas maten efter smakerna i vinet och kombinationen mellan vin och mat blir därmed något utöver det vanliga. Förra året nominerades Winery Kitchen till Årets Dryckesupplevelse i White Guide.

Självklart ingår även tillgång till den populära takpoolen, gymmet och rikliga frukostbuffén.

Wine, Dine, Sleep kan bokas torsdagar, fredagar och lördagar.

Ingår i paketet

  • Övernattning
  • Tillgång till takterrass, pool och gym
  • Guidad tur i vårt vineri
  • Sommelierledd vinprovning
  • Frukost
  • Fyrarättersmiddag med tillhörande vinpaket*
  • Fri parkering

*Paketet inkluderar middag och vinpaket endast för vuxna, barn upp till 17 år beställer och betalar maten på plats. För korrekt hantering av er bokning ber vi er som reser med barn över 13 år att kontakta oss på reservations@thewineryhotel.se. Vegetariskt alternativ finns.

Ingår alltid när du bokar via oss

Frukostbuffé
Fritt WiFi
Tillgång till rooftop pool
Tillgång till gym

Datum för boende och ytterligare information

Paketet finns att boka under torsdagar, fredagar och lördagar.

Vi bokar in er på passande tider för middag och aktiviteter och meddelar er innan ert besök. Om ni har särskilda önskemål eller frågor kontakta oss på winerykitchen@thewineryhotel.se.


Erbjudandet är avbokningsbart utan kostnad fram till 24 timmar före ankomst. Det gäller i mån av plats och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka