Winery Rooftop Terrace

Rooftop bar har stängt för säsongen. Stort tack för i sommar
och välkommen åter våren 2024


Winery Rooftop Terrace är takbaren som ligger högst upp på taket av The Winery Hotel. Winery Rooftop Terrace har utnämnts till en av världens bästa hotell rooftops av den amerikanska affärstidningen Forbes Magazine samt i internationella Vogue.

Här kan du njuta av ett glas rosévin, framställt i hotellets vineri i lobbyn eller på den egna toscanska vingården Terreno, medan du ser solen gå ner över hustaken. Här serveras även utvalda drinkar, öl, cider, goda alkoholfria drycker, snacks och lättare mat.Öppettider Winery Rooftop Terrace


Idag

Lördag Stäng för säsongen -

Rooftop pool

På taket finns en pool, uppvärmd och öppen året om. Här kan du ta en simtur i med utsikt över natursköna Brunnsviken. Barn är välkomna att bada i poolen fram till klockan 12.00 varje dag. Därefter är poolen tillgänglig för vuxna och barn över 16 år.

Poolen är enbart öppen för hotellets gäster. Det bästa sättet att njuta av vår rooftop pool är därför att checka in och göra besöket till en hotellvistelse. Se våra mest populära boendepaket.

Hyr en del av terassen för ett privat event

En del av takterrassen går att boka för privata event. Kontakta reservations@thewineryhotel.se för mer information, tillgänglighet och priser.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka