Winery Rooftop Terrace

Winery Rooftop Terrace är takbaren som ligger högst upp på taket av The Winery Hotel. Hit är alla välkomna upp för att njuta av gott glas vin. Winery Rooftop Terrace utnämndes förra året till en av världens bästa hotell rooftops av den amerikanska affärstidningen Forbes Magazine.

I vinbaren på taket serveras läskande hantverksviner från vår egen vingård och god italiensk streetfood. Här kan du njuta av ett glas av det egenproducerade rosévinet Black Bottle Rosé, tillverkat i hotellets vineri i lobbyn medan du ser solen gå ner över hustaken. Till det goda vinet serveras lockande goda italienska charkuterier, ostar och rykande varma pizzor, och till er som föredrar serveras även utvalda italienska drinkar, italienskt öl och goda alkoholfria drycker.

Kommande event på taket

Öppettider Winery Rooftop Terrace


Idag

Observera att takbaren kan ha stängt vid dåligt väder, men då finns baren i lobbyn öppet istället.

Rooftop pool

På taket finns en pool som är tillgänglig för hotellgäster. Poolen är uppvärmd och öppen året om. Här kan du ta en simtur i med utsikt över Brunnsviken och Hagaparken.

Är du inte boende på hotellet men ändå vill utnyttja poolen kan du boka ett dagrum som inkluderar rum under dagen, badrock, tofflor och tillgång till poolen.

Hyr terassen för privata event

Takterrassen går att boka för ett eget event. Kontakta Per Salomonsson på per.salomonsson@thewineryhotel.se

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka