Winery Rooftop Terrace

Winery Rooftop Terrace är takbaren som ligger högst upp på taket av The Winery Hotel. Winery Rooftop Terrace har utnämnts till en av världens bästa hotell rooftops av den amerikanska affärstidningen Forbes Magazine samt i internationella Vogue.

I vinbaren på taket, som är öppen under sommarhalvåret, serveras läskande hantverksviner från vår egen vingård och god italiensk fingerfood. Här kan du njuta av ett glas rosévin, framställt i hotellets vineri i lobbyn eller på den egna toscanska vingården Terreno, medan du ser solen gå ner över hustaken.

Till det goda vinet serveras lockande goda italienska charkuterier, ostar och rykande varma pizzor, och till er som föredrar serveras även utvalda italienska drinkar, italienskt öl och goda alkoholfria drycker.

NB: Takterrassen är i första hand tillgänglig för våra boende hotellgäster. Externa gäster tas in i mån av plats måndag till torsdag. Vid ett större antal besökare vidtar vi nödvändiga åtgärder för att rätt avstånd ska kunna hållas.

Öppettider Winery Rooftop Terrace


Idag

Måndag Stängt -

Vid regn och kyla hålls takbaren stängd. Då kan ni istället njuta av vin i vinbaren i hotellets lobby.

Rooftop pool

På taket finns en pool, uppvärmd och öppen året om. Här kan du ta en simtur i med utsikt över Brunnsviken och Hagaparken. Barn är välkomna att bada i poolen fram till klockan 17.00 varje dag. Därefter är poolen tillgänglig för vuxna och barn över 12 år fram till 20.30.

Poolen är enbart öppen för hotellets gäster. Se våra bästa hotellerbjudanden.

Hyr en del av terassen för ett privat event

En del av takterrassen går att boka för privata event. Kontakta Emma Kjaernes på emma.kjaernes@thewineryhotel.se för mer information, tillgänglighet och priser.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka