Winery Rooftop Terrace

Winery Rooftop Terrace är takbaren som ligger högst upp på taket av The Winery Hotel. Winery Rooftop Terrace har utnämnts till en av världens bästa hotell rooftops av den amerikanska affärstidningen Forbes Magazine.

I vinbaren på taket serveras läskande hantverksviner från vår egen vingård och god italiensk streetfood. Här kan du njuta av ett glas av det egenproducerade rosévinet Black Bottle Rosé, tillverkat i hotellets vineri i lobbyn medan du ser solen gå ner över hustaken. Till det goda vinet serveras lockande goda italienska charkuterier, ostar och rykande varma pizzor, och till er som föredrar serveras även utvalda italienska drinkar, italienskt öl och goda alkoholfria drycker.

NB: Takterrassen är i år endast tillgänglig för våra boende hotellgäster och på grund av rådande restriktioner kan vi vara max 80 personer i taget på taket. Det betyder att ni kan bli ombedda att återkomma vid ett senare tillfälle om vi uppnått den maxgränsen. Tack för er förståelse!

Öppettider Winery Rooftop Terrace


Idag

Tisdag Stängt -

Öppettider Winery Rooftop Terrace

Vid regn och kyla hålls takbaren stängd. Då kan ni istället njuta av vin i vinbaren i hotellets lobby. Det går även bra att köpa med sig dryck att ta med upp.

Rooftop pool

På taket finns en pool, uppvärmd och öppen året om. Här kan du ta en simtur i med utsikt över Brunnsviken och Hagaparken. Från 1 juni är barn välkomna att bada i poolen fram till klockan 17.00 varje dag. Därefter är poolen tillgänglig för vuxna och barn över 12 år.

Poolen är enbart öppen för hotellets gäster. Se våra bästa hotellerbjudanden.

Hyr en del av terassen för ett privat event

En del av takterrassen går att boka för ett eget event. Kontakta Emma Kjaernes på emma.kjaernes@thewineryhotel.se.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka