Winery Rooftop Terrace

Winery Rooftop Terrace är takbaren som ligger högst upp på taket av The Winery Hotel. Winery Rooftop Terrace har utnämnts till en av världens bästa hotell rooftops av den amerikanska affärstidningen Forbes Magazine samt i internationella Vogue.

I vinbaren på taket, som är öppen under sommarhalvåret, serveras läskande hantverksviner från vår egen vingård och givetvis går det hur bra som helst att avnjuta förslagsvis en pizza från en av våra andra restauranger. Här kan du njuta av ett glas rosévin, framställt i hotellets vineri i lobbyn eller på den egna toscanska vingården Terreno, medan du ser solen gå ner över hustaken. Här serveras även utvalda italienska drinkar, italienskt öl och goda alkoholfria drycker.

NB: Externa gäster är välkomna att besöka takterrassen i mån av plats. Boende hotellgäster prioriteras. Det bästa sättet att njuta av vår rooftop är därför att checka in och göra besöket till en hotellvistelse. Se våra mest populära boendepaket.

Öppettider Winery Rooftop Terrace


Idag

Måndag Stängt för säsongen -

Vid regn och kyla hålls takbaren stängd. Då kan ni istället njuta av vin i vinbaren i hotellets lobby.

Rooftop pool

På taket finns en pool, uppvärmd och öppen året om. Här kan du ta en simtur i med utsikt över Brunnsviken och Hagaparken. Barn är välkomna att bada i poolen fram till klockan 12.00 varje dag. Därefter är poolen tillgänglig för vuxna och barn över 16 år.

Poolen är enbart öppen för hotellets gäster. Se våra bästa hotellerbjudanden.

Hyr en del av terassen för ett privat event

En del av takterrassen går att boka för privata event. Kontakta Emma Kjaernes på emma.kjaernes@thewineryhotel.se för mer information, tillgänglighet och priser.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka