Winery Rooftop Terrace

Winery Rooftop Terrace är takbaren som ligger högst upp på taket av The Winery Hotel. Hit är alla, även icke boende på hotellet, självklart välkomna upp. Winery Rooftop Terrace utnämndes nyligen till ett av världens bästa hotell rooftops av Forbes Magazine

Baren erbjuder fräscha och spännande sommarviner samt en vininspirerad drinklista. I baren vill vi vidga vad en vinbar kan vara genom att utöver våra fräscha och spännande sommarviner även erbjuda en vininspirerad drinklista. Det serveras självklart även öl och trevliga alkoholfria alternativ. 

Besök vår takterrass med ett glas vin medan du tittar på solnedgången över Friends Arena. Här kan du som hotellgäst också ta en simtur i vår uppvärmda pool med en fantastisk utsikt över Brunnsviken och Hagaparken.

Öppettider Winery Rooftop Terrace

Takbaren är stängd för säsongen, och öppnar så snart vädret tillåter.
För aktuella öppettider klicka här

Rooftop pool

På taket finns även en pool som är tillgänglig för hotellgäster. Poolen är uppvärmd och öppen året om. Är du inte boende på hotellet men ändå vill utnyttja poolen kan du boka ett av våra dagrum som inkluderar både rum under dagen, badrock & tofflor och tillgång till poolen.

Läs mer om poolen

Hyr terassen för privata event

Takterrassen går att boka för ett eget event. Kontakta Joakim Haglund på joakim.haglund@thewineryhotel.se

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu