Rooftop pool

På taket på The Winery Hotel hittar du Winery Rooftop Terrace.

Här kan du ta en simtur med en fantastisk utsikt över Brunnsviken och Hagaparken eller ett glas vin på terrassen medan du njuter av solnedgången över Friends Arena.

Poolen är öppen året runt och uppvärmd under de kalla månaderna. Baren är öppen under sommarhalvåret och så länge vädret tillåter.

NB: Vi reserverar oss för att under riktigt kalla dagar stänga pooltaket vissa tider för att ge våra gäster en varmare och skönare poolupplevelse.

Öppettider Pool


Idag

Fredag 07:00 - 21:00

Frågor & svar

Är poolen öppen för alla?

Poolen ingår i alla hotellpaket. Som hotellgäst får du alltså alltid tillgång till poolen. Externa besökare kan vid lugnare dagar välkomnas upp på takterrassen för ett glas vin i baren, men tillåts tyvärr inte bada i poolen.

Är poolen öppen året runt?

Poolen är uppvärmd och öppen året runt. Så, hjärtligt välkommen att bada även på vintern!

Hur varm är poolen?

Poolen är uppvärmd till över 30°C hela året.

Finns det handdukar och badrock?

På hotellrummet finns poolhanddukar under sommarhalvåret. I samtliga av våra rum finns det även badtofflor och badrock vilka med fördel kan användas för bad i poolen.

Finns det en bar vid poolen?

Ja, precis bredvid poolen finns en bar, Winery Rooftop Terrace, som hålls öppen under varma delen av året när vädret tillåter.

Får barn vistas i poolen?

Ja det går bra. Barn är välkomna att bada i poolen varje dag fram till klockan 12.00. Därefter är bad i poolen tillåtet för vuxna och barn över 16 år.

Under sportlovet (16/2-3/3) samt höstlovet (26/10-3/11) 2024 är barn välkomna att bada hela tiden som poolen är öppen mellan 07-21.

Boka mat & dryck

Boka bord
Boka vinprovning

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka