Rooftop pool

På taket på The Winery Hotel hittar du Winery Rooftop Terrace.

Här kan du ta en simtur med en fantastisk utsikt över Brunnsviken och Hagaparken eller ett glas vin på terrassen medan du njuter av solnedgången över Friends Arena.

Poolen är öppen året runt och uppvärmd till 30 grader under de kalla månaderna. Baren är öppen under sommarhalvåret och så länge vädret tillåter.

NB: Just nu, på grund av det rådande läget, kan vi tyvärr inte tillåta någon form av alkoholhaltig dryck på taket. Alkoholfri dryck är tillåten.

Öppettider Pool


Idag

Fredag 09:00 - 21:00

Åldersgräns för poolen

Poolen kan nyttjas av alla gäster, vuxna och barn, fram till klockan 17.00 alla dagar, och från 17.00 är åldersgränsen 13 år.

Frågor & svar

Är poolen öppen för alla?

Poolen ingår i alla hotellpaket. Som hotellgäst får du alltså alltid tillgång till poolen men vi kan tyvärr inte erbjuda utomstående gäster att nyttja den. På grund av rådande restriktioner kan vi vara max 80 personer i taget på taket. Det betyder att ni kan bli ombedda att återkomma vid ett senare tillfälle om vi uppnått den maxgränsen.

Är poolen öppen året runt?

Poolen är uppvärmd och öppen året runt. Så, hjärtligt välkommen att bada även på vintern!

Hur varm är poolen?

Poolen är uppvärmd till över 30°C hela året.

Finns det handdukar och badrock?

På terrassen finns handdukar och solstolar tillgängliga för våra hotellgäster under sommarhalvåret. Om du bokat ett superior- eller deluxerum finns badtofflor och badrock på rummet. Väljer du ett standardrum kan du lätt hyra både tofflor och badrock i receptionen.

Finns det en bar vid poolen?

Ja, precis bredvid poolen finns en bar, Winery Rooftop Terrace, som hålls öppen under varma delen av året när vädret tillåter.

Får barn vistas i poolen?

Ja det går bra. Barn är välkomna att bada i poolen varje dag fram till klockan 17.00. Därefter är bad i poolen tillåtet för vuxna och barn över 13 år.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka