Paketerbjudande:
Taste of Terreno

Med Toscanas vinfält, böljande vidder och vingården Terreno som inspiration får ni här en oförglömlig upplevelsehelg. Smaker, dofter och personlig service genomsyras av kärlek till Toscana och området Chianti Classico. Kvalitetsvinerna från gården serveras till en lyxig trerättersmiddag i restaurangen Winery Kitchen där vin och mat i kombination är en specialitet.

Kom och njut av känslan av att besöka Terreno, men i Stockholm.

Ingår i paketet

  • Övernattning
  • Trerättersmeny med tillhörande vinpaket*
  • Tillgång till pool och takterrass
  • Frukostbuffé
  • Fri parkering

* Paketet inkluderar middag och vinpaket för vuxna (alkoholfritt alternativ finns), medan barn beställer och betalar på plats. Vegetariskt alternativ finns.

Ingår alltid när du bokar via oss

Frukostbuffé
Fritt WiFi
Tillgång till rooftop pool
Tillgång till gym

Datum för boende och ytterligare information

Paketet Taste of Terreno erbjuds fredagar och lördagar fram till slutet av 2021. Paketet är även bokningsbart under mellandagarna 25-30/12 samt hela sommarperioden 25/6-15/8.
Vi bokar in er i restaurangen på en passande tid och meddelar er innan besöket. Om ni har särskilda önskemål eller frågor kontakta oss på winerykitchen@thewineryhotel.se.


Erbjudandet är avbokningsbart utan kostnad fram till 24 timmar före ankomst. Det gäller i mån av plats och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka