Paketerbjudande:
Taste of Terreno

Följ med oss hem till vingården i Toscana!

Tänk att du blickar ut över soldränkta kullar, vinfält och lummiga olivlundar. Det doftar citronblom och rosmarin. I din hand håller du ett glas av vingårdens hantverksvin. Ingenting har någonsin smakat godare.

Vår vingård Terreno är en plats för njutning så även The Winery Hotel. Med det här paketet välkomnar familjen Ruhne in till en personlig vingårdsupplevelse som hämtar inspiration från hemdistriktet, Chianti Classico.

Taste of Terreno är ett besök till Terreno, i sinnet.

Förutom övernattning i sköna hotellsängar, guidad tur i vårt urbana vineri och en trerättersmiddag med särskilt utvalda viner från Terreno, har ni tillgång till takterrass, pool och gym samt får njuta av vår rikliga hotellfrukost på morgonen. Vingårdsupplevelsen förlängs genom en vingårdssouvenir bestående av gårdens prisbelönta, ekologiska, extra jungfruolivolja.

Ingår i paketet

  • Övernattning
  • Trerättersmiddag, se särskild meny.
  • Vinpaket med särskilt utvalda viner från Terreno i Chianti Classico
  • En guidad tur i vårt urbana vineri
  • Terrenos ekologiska extra jungfru olivolja
  • Frukost
  • Tillgång till takterrass, pool och gym
  • Fri parkering (*laddning av elbil och laddhybrid ingår ej)

NB: Paketet inkluderar middag och vinpaket för vuxna, medan barn beställer och betalar på plats. Vegetariskt och alkoholfritt alternativ finns.

* Vi har fyra parkeringsplatser med laddstolpar för elbil och laddhybrid. Laddning sker via appen Waybler med områdeskod 7826. Priset för laddning är 3,60:- per kWh. Du har möjlighet att ladda din bil för att sedan förflytta ditt fordon till vanlig parkeringsplats med fri parkering. Tillstånd finns i receptionen.

ITALIENSK JULMIDDAG 27 november - 23 december

Under perioden 27 november till den 23 december, serveras du vår italienska julmiddag istället för den ordinarie Taste of Terreno -menyn. Julmiddagen består av en trerätters middag inspirerad av julen på vår vingård Terreno.
Ta en titt på menyn >>

Ingår alltid när du bokar via oss

Frukostbuffé
Fritt WiFi
Tillgång till rooftop pool
Tillgång till gym

Datum för boende och ytterligare information

Paketet Taste of Terreno erbjuds fredagar och lördagar.

Vi bokar in er i restaurangen samt den guidade turen på en passande tid och meddelar er innan besöket. Om ni har särskilda önskemål, allergier eller frågor om middagen, kontakta oss på terrenokitchen@thewineryhotel.se.


Ett kreditkortsnummer krävs som garanti vid bokningstillfället, betalning sker vid incheck. Erbjudandet är avbokningsbart utan kostnad fram till 24 timmar före ankomst. Det gäller i mån av plats och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka