Paketerbjudande:
Taste of Terreno

Följ med oss hem till vingården i Toscana!

Tänk att du blickar ut över soldränkta kullar, vinfält och lummiga olivlundar. Det doftar citronblom och rosmarin. I din hand håller du ett glas av vingårdens hantverksvin. Ingenting har någonsin smakat godare.

Vår vingård Terreno är en plats för njutning så även The Winery Hotel. Med det här paketet välkomnar familjen Ruhne in till en personlig vingårdsupplevelse som hämtar inspiration från hemdistriktet, Chianti Classico.

New Taste of Terreno är ett besök till Terreno, i sinnet.

Förutom övernattning i sköna hotellsängar och en trerättersmiddag med särskilt utvalda viner från Terreno, har ni tillgång till takterrass, pool och gym samt får njuta av vår rikliga hotellfrukost på morgonen. Vingårdsupplevelsen förlängs genom en vingårdssouvenir bestående av gårdens prisbelönta, ekologiska, extra jungfruolivolja samt specialdesignade vinglas med gårdens namn ingraverat.

Ingår i paketet

  • Övernattning
  • Trerättersmiddag, se särskild meny. Mellan den 1-24 december ingår vår italienska julmiddag, se meny här.
  • Vinpaket med särskilt utvalda viner från Terreno i Chianti Classico
  • Frukost
  • Tillgång till takterrass, pool och gym
  • Fri parkering
  • Terrenos ekologiska extra jungfru olivolja
  • Vinglas med Terrenos logga ingraverad (1/vuxen)

NB: Paketet inkluderar middag och vinpaket för vuxna, medan barn beställer och betalar på plats. Vegetariskt och alkoholfritt alternativ finns.

Julbord ingår mellan 1-24 december

Boka paketet mellan 1-24 december så får ni ta del av julmiddagen Julen vid Stenbordet i Toscana, en sexrättersmeny med viner från gården Terreno. Läs mer och se menyn här.

Ingår alltid när du bokar via oss

Frukostbuffé
Fritt WiFi
Tillgång till rooftop pool
Tillgång till gym

Datum för boende och ytterligare information

Paketet Taste of Terreno erbjuds fredagar och lördagar. Paketet är även bokningsbart under hela sommarperioden 18/6-15/8.

Vi bokar in er i restaurangen på en passande tid och meddelar er innan besöket. Om ni har särskilda önskemål, allergier eller frågor om middagen, kontakta oss på winerykitchen@thewineryhotel.se.


Ett kreditkortsnummer krävs som garanti vid bokningstillfället, betalning sker vid incheck. Erbjudandet är avbokningsbart utan kostnad fram till 24 timmar före ankomst. Det gäller i mån av plats och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka