Winemakers Bar

Winemakers Bar är en vinbar skapad för vinälskare. Förutom viner från den egna vingården Terreno i Toscana och det urbana vineriet på plats precis bakom baren serveras här spännande viner från hela världen. Hotellets sommelierer guidar dig gärna till både nya smakupplevelser och vinbekantskaper. 

Vinprovningar och guidande turer i vineriet utgår alla härifrån. 

Intill baren finns även vinomaterna, vin-automaterna. Köp ett kort i baren eller receptionen och prova dig fram på egen hand. 

upptäck nya viner i vinomaterna

I vinomaterna i Winemakers Bar har du möjlighet att upptäcka nya viner och provsmaka exklusiva viner som du annars kanske inte hade haft tillgång till. Köp ett kort och ladda med valfritt belopp i receptionen, Winemakers Bar eller online. Därefter har du tillgång till alla de viner som finns i displayerna. Välj mellan ett litet provsmak, ett halvt eller ett helt glas. Om kortet tar slut kan du enkelt ladda det igen och blir det pengar kvar på kortet så tar du med det nästa gång du besöker oss.

KÖP ETT VINOMATKORT ONLINE

Öppettider

För aktuella öppettider klicka här

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Bli först att få ta del av erbjudanden och andra nyheter från oss


ANMÄL DIG NU

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu