Winemakers Bar

I lobbyn på hotellet hittar du Winemakers Bar – en vinbar skapad för vinälskare.

Förutom viner från den egna vingården Terreno i Toscana och det urbana vineriet på plats precis bakom baren serveras här spännande viner från hela världen. Hotellets sommelierer guidar dig gärna till både nya smakupplevelser och vinbekantskaper.

Härifrån utgår också våra vinprovningar och guidande turer i vineriet.

AFTER WORK

Ta med vännerna, grannarna eller kollegorna på en After Work på The Winery Hotel! Botanisera bland vår gedigna vinlista, beställ något bubbligt i baren eller varför inte samla kompisgänget på en AW med en twist genom att prova viner från våra vinomater? Vi har öppet alla dagar i veckan och varje fredag spelar en DJ skön musik för extra helgstämning i lobbyn. Ingen bordsbokning, det är bara att titta förbi. Välkommen!

Är ni ett större sällskap? Kontakta oss så hjälper vi er!

KONTAKTA OSS

Öppettider


Idag

Midsommarafton 13:00 - 00:00

Upptäck nya viner i vinomaterna

I vinomaterna i Winemakers Bar har du möjlighet att upptäcka nya viner och provsmaka exklusiva viner som kan vara svåra att få tillgång till. Köp ett kort och ladda med valfritt belopp i receptionen, baren eller online. Därefter har du tillgång till alla de viner som finns i displayerna. Välj mellan ett litet provsmak, ett halvt eller ett helt glas. Om kortet tar slut kan du enkelt ladda det igen och blir det pengar kvar på kortet så tar du med det nästa gång du besöker oss.

Läs mer om vinomaterna

Boka mat & dryck

Boka bord
Boka vinprovning

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka