Upptäck nya viner i
Vinomaterna

I vinomaterna i Winemakers Bar har du möjlighet att upptäcka och provsmaka nya och spännande samt exklusiva viner som kan vara svåra att få tillgång till.

Köp ett kort och ladda med valfritt belopp i receptionen, Winemakers Bar eller online. Därefter har du tillgång till alla de viner som finns i displayerna. Du kan välja mellan ett litet provsmak, ett halvt eller ett helt glas. Om kortet tar slut kan du enkelt ladda det igen och blir det pengar kvar på kortet så tar du med det nästa gång du besöker oss.

Frågor & svar

Hur fungerar vinomaterna?

Vinomaterna förhindrar att vinet oxiderar och håller flaskorna i rätt temperatur och isolerade från varandra. Detta ger dig tillgång till en stor mängd viner på glas – viner som annars kan vara svåra att få tillgång till.

Vilka viner finns det?

I Winemakers Bar har vi fyra vinomater med totalt 32 viner. Vinerna ändras ständigt, vilket innebär att utbudet är olika dag för dag. Här finns viner från stora delar av världen och av olika smaktyper – perfekt för dig som vill prova nya viner eller ha en liten vinprovning på egen hand.

Hur använder jag vinomaterna?

Det är väldigt enkelt. Du laddar ett kort med valfritt belopp och använder det sedan för att köpa vin från vinomaterna. För varje vin kan du välja att köpa ett smakprov, ett halvt eller ett helt glas.

Var kan jag köpa ett kort till vinomaterna?

Korten kan du köpa i Winemakers bar, i hotellets reception eller här online.

Hur länge är mitt kort giltigt?

Korten är giltiga i ett år från det datum de laddas, så du har gott om tid på dig att prova nya viner.

Kan jag ge bort ett vinomatkort i present?

Absolut. Ett vinomatkort är en uppskattad present till vinälskaren och den som är nyfiken på vin. Du kan enkelt beställa kortet direkt här online, eller om du har vägarna förbi hotellet så kan du köpa det på plats. Du kan också köpa presentkort som gäller för en valfri aktivitet på The Winery Hotel – som t.ex. en vinprovning, en guidad tur i vineriet, en brunch eller en middag.

Boka mat & dryck

Boka bord
Boka vinprovning

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka