Paketerbjudande:
Winery Daycation

Winery Daycation är paketet för dig som vill njuta av en dag i vinets tecken, italiensk långlunch och härliga dopp i vår rooftop pool.

Starta din Winery Daycation med en förmiddag i vår uppvärmda rooftop pool för ett härligt dopp. Eller två. Eller tre. Träna i vårt gym, promenera i natursköna Hagaparken, slappna av i lobbyn eller varför inte ta en siesta uppe på rummet? Njut sedan av en långlunch med antipasto, pasta eller pizza som serveras i vår italienska gastrovinbar Gallo Nero. I paketet Winery Daycation har du tillgång till ett rum mellan 09-17 och lägger upp din dag precis som du vill.

Vill du upptäcka mer av The Winery Hotel och förkovra dig i vinets värld? Förläng vistelsen genom att addera vinupplevelser som t.ex. en guidad vineritur i vårt urbana vineri, där du får uppleva hantverket och processen bakom vårat egentillverkade vin Winery Red från fält till flaska. Du kan även addera en vinprovning som leds av våra erfarna sommelierer eller testa nya spännande viner från hela världen i våra vinomater. Du adderar enkelt upplevelser i samband med bokningstillfället. Kort till våra vinomater går att köpa direkt på plats hos oss, eller beställ ett förladdat kort här.

Winery Daycation kan bokas på lördagar.

Ingår i paketet

  • Tillgång till hotellrum i rumskategori Superior mellan 09-17
  • Tvårätterslunch i vår gastrovinbar Gallo Nero (valfri varmrätt samt välj mellan förrätt eller dessert)
  • Tillgång till takterass, rooftop pool och gym
  • Fri pakering (*laddning av elbil och laddhybrid ingår ej)

* Vi har åtta parkeringsplatser med laddstolpar för elbil och laddhybrid. Laddning sker via appen Waybler. Läs mer om våra parkeringsmöjligheter här.

NB: Barn är välkomna att bada i poolen varje dag fram till klockan 12.00. Därefter är bad i poolen tillåtet för vuxna och ungdomar över 16 år.
NB: I det här paketet ingår en tvårätterslunch i vår restaurang Gallo Nero: En huvudrätt samt välj mellan förrätt eller efterrätt.

Erbjudandet är avbokningsbart utan kostnad fram till 24 timmar före ankomst. Det gäller i mån av plats och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Boka mat & dryck

Boka bord
Boka vinprovning

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka