Sommar på
The Winery Hotel

Egentillverkat vin, god mat och en takbar i världsklass. Kom och spendera en eller flera nätter på The Winery Hotel i sommar. Välj mellan flera erbjudanden anpassade efter olika önskemål och behov. Sommaren är räddad!

Tre utvalda paket under sommaren

Rooftop Summer Deal

Gillar du sol, rosévin och sovmorgon? Det här är paketet för den som vill spendera extra mycket tid på vår prisbelönta rooftop med pool och bar. Njut av rosévin från egen tillverkning och checka ut först klockan 16.00 på avresedagen.

Läs mer om paketet

Stanna längre - få mer rabatt

Vem har sagt att en inte kan semestra länge på hotell? Vi ger er mer rabatt ju fler nätter ni väljer att stanna. Ta med hela familjen och njut av hotellet och de fina omgivningarna under en minisemester. Bo 2 nätter få 20%, bo 3 få 30%.

Läs mer om paketet

Taste of Terreno

Drömmer du om semester på en vingård? Det här paketet är inspirerat av vår vingård Terreno i Toscana och är den perfekta valet för livsnjutare. Njut av god mat och gott vin i perfekt kombination och dröm er bort till de toscanska böljande kullarna. För en extra lyxig helhetsupplevelse boka in en guidad tur i vårt vineri och en vinprovning under ert besök.

Läs mer om paketet

Vilket paket passar er?

Är ni ett par på kärlekssemester, ett tjejgäng på miniretreat eller en familj på utflykt? The Winery Hotel kan upplevas på flera olika sätt och passar för många typer av upplevelser. Här kan ni hitta tips på saker att göra både på plats och närområdet.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka