Närområdet kring
The Winery Hotel

Det finns mycket att göra på plats på The Winery Hotel och risken finns att ni inte kommer att vilja lämna hotellet när ni kommit in genom dörrarna. Men, det finns även saker att upptäcka i närområdet. Nedan listar vi våra bästa tips.

Tips i närområdet för familjer

Fjärilshuset

Ett besök på Fjärilshuset är en uppskattad utflykt för barnen. Här finns stora tropiska växthus med fjärilar och larver men även hajar och andra fiskar. Hit tar ni er till fots på en halvtimme, med cykel på tio eller med bil på fem minuter.

Läs mer: fjarilshuset.se

Mulle Meck parken

För de allra minsta finns Mulle Meck och hans vänner samlade i en utomhus-lekpark i Järvastaden. Parken är alltid öppen och gratis att besöka. Det tar cirka 20 minuter att gå hit från The Winery Hotel, 8 minuter med cykel och 5 minuter med bil.

Läs mer: https://www.jarvastaden.se/index.php/98-mulle-meck

Kafé Sjöstugan

Ett mysigt litet kafé invid sjön med fokus på ekologiskt, hemlagat och naturnära. Beläget 15 minuter till fots och 5 minuter med cykel från The Winery Hotel. Läs mer om vad som är på gång under ert besök på webbsidan.

Läs mer: kafesjostugan.se

Bada i Brunnsviken

En kort promenad från hotellet finns sjön Brunnsviken. Här kan ni njuta av sol och bad på fina gräsbevuxna stränder. Köp med pizza som take away och åk iväg på en sommarutflykt. Fråga oss om råd för att hitta den bästa stranden för er.

Boka mat & dryck

Boka bord
Boka vinprovning

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka