Nyheter

Julbordet på The Winery Hotel bland de bästa i stan

- Fira jul på en toskansk vingård - i Stockholm

Mellan den 1 -24 december dukas det upp till julbord såsom på en italiensk vingård på The Winery Hotel. Julen vid Stenbordet i Toscana är en exklusiv julmåltid och ett av de bästa julborden i Stockholm enligt vissa.

Med rötter i den toskanska kalkrika jorden, inspireras julbordet på The Winery Hotel av familjen Ruhnes jular på vingården Terreno i Toscana. Där handlar julen om vinet, maten, familjen och gemenskapen. Bordet dukas upp med allt det godaste som finns att erbjuda – alltid med vinet i centrum.

”Njut av klassiska och genuina toskanska rätter tillagade med råvaror i högsta kvalitet av skickliga kockar som kan sitt hantverk. Denna juliga italienska matresa går, som sig bör, hela vägen från antipasto och primo till formaggio och dolce.”

Så skriver View Stockholm när de listar Stockholms bästa julbord 2021.

Maten serveras vid bordet och i glasen hälls högkvalitativa Chianti Classico-viner från gården i perfekt balans med smakerna på tallriken.

Julen vid Stenbordet i Toscana kan avnjutas varje dag mellan den 1-24 december och kostar 695 kronor per person. Ett tips till den som vill slippa stressen på julafton är att julbordet även serveras den 24 december vid två tider - klockan 15.30 och klockan 19.30.

”Tillsammans med maten skapar de ädla dryckerna en perfekt smakupplevelse som du inte glömmer i första taget. Så samla familjen, kompisgänget eller kollegorna runt stenbordet och fira en exklusiv toskansk jul full av delikat julmat, fantastiskt vin och härlig gemenskap.” /View Stockholm i artikeln "Bästa julborden i Stockholm 2021".

Se meny, läs mer och boka.

Text: Tamara Sundstedt
Publicerat: 28 oktober, 2021
Uppdaterad: 28 oktober, 2021

Tamara Sundstedt

Boka mat & dryck

Boka bord
Boka vinprovning

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka