Blogg

Kärlekspar, kompisar eller familj?

- Hitta rätt erbjudande för er

Är ni ett par på kärlekssemester, ett tjejgäng på miniretreat eller en familj på utflykt? The Winery Hotel kan upplevas på flera olika sätt och har någonting för alla. Vad letar du efter? Vi hjälper dig att hitta rätt.

1. För vännerna

Boka in en hotellvistelse med en kompis eller flera i kompisgänget för kvalitetstid tillsammans. Det finns aktiviteter för er som vill lära er någonting nytt om vin men det går lika bra att bara njuta av hotellets atmosfär medan ni tar igen förlorad tid.

Tips:

 • Vinprovning på egen hand: Köp varsitt kort till vinomaterna som ger er tillgång till flera olika viner för provning på egen hand.
 • Rosévin på rooftop: Prova hotellets egentillverkade rosévin medan ni njuter av utsikten från takterrassen.

Bästa erbjudandet för er:

Rooftop Summer Deal ger er tillgång till takterrass med pool, rosévin, frukost och sovmorgon.

2. För kärleksparet

Ta med din älskling och njut till fullo av en hotellvistelse med guldkant. The Winery Hotel är en plats för livsnjutare och passar perfekt för paret som förtjänar en avslappnande paus i vardagen. För er är The Winery Hotel en vingårdsupplevelse på hemmaplan.

Tips:

 • Mat och vin i perfekt kombination: Låt era sinnen njuta till fullo under en middag i restaurangen där vinet bestämmer smakerna i maten
 • Vinprovning och guidad tur i vineriet: Lär er någonting nytt tillsammans. Gå en guidad tur i vineriet och en vinprovning under besöket så får ni grunderna till en ny gemensam passion.

Bästa erbjudandet för er:

Taste of Terreno är ett paket med boende, tillgång till takterrassen, trerättersmiddag med vinpaket samt frukost. Guidad tur och vinprovning bokas separat.

3. För barnfamiljen

The Winery Hotel passar även för er som reser med barn. I området finns flera spännande utflyktsmål såsom Fjärilshuset, Mulle Meck-parken och mysiga stränder vid sjön Brunnsviken. Passa på att stanna lite längre så ni hinner utforska allt och samtidigt njuta av den sköna stämningen på hotellet. Ni väljer rumskategorin Standard Twin Extra för ett rum med dubbelsäng och bäddsoffa med plats för två vuxna och två barn eller Connecting Room för två rum med dörr emellan.

Tips:

 • Njut av omgivningen: Ta med barnen på utflykter i närområdet under ert besök. Läs mer här.
 • Pool och bad: På takterassen finns en pool och under sommaren även servering av pizza och glass.

Bästa erbjudandet för er:

Stanna längre, bo 2 nätter och få 20% rabatt, bo 3 nätter och få 30%. Tillgång till takterrassen och frukost ingår.

  Text: Sarah Djerf
  Publicerat: 18 maj, 2020
  Uppdaterad: 22 maj, 2020

  Sarah Djerf

  Boka rum

  Boka guidad tur i vineriet

  I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

  Läs mer & boka