Blogg

Kärlekspar, kompisar eller familj?

- Hitta rätt erbjudande för er

Är ni ett par på kärleksweekend, ett tjejgäng på miniretreat eller en familj på utflykt? The Winery Hotel kan upplevas på flera olika sätt och har någonting för alla. Vad letar du efter? Vi hjälper dig att hitta rätt.

1. För vännerna

Boka in en hotellvistelse med en kompis eller flera i kompisgänget för kvalitetstid tillsammans. Det finns aktiviteter för er som vill lära er någonting nytt om vin men det går lika bra att bara njuta av hotellets atmosfär medan ni tar igen förlorad tid.

Tips:

 • Vinprovning på egen hand: Köp varsitt kort till vinomaterna som ger er tillgång till flera olika viner för provning på egen hand.
 • Guidad vinprovning med sommelier: ta chansen att ställa alla era frågor om vin.
 • Dagens sommaraktivitet, lärorika och kreativa vinprovningar som passar utmärkt för alla som tycker att vin är spännande.

Bästa erbjudandet för er:

Paketet Summer for Winelovers ger er övernattning, frukost, varsitt glas rosé och tillgång till takterrassen med uppvärmd pool och bar. Dessutom får ni med det här paketet även ta del av dagens vinaktivitet med alltifrån sabrering till ost- och vinprovning på schemat.

2. För kärleksparet

Ta med din älskling och njut till fullo av en hotellvistelse med guldkant. The Winery Hotel är en plats för livsnjutare och passar perfekt för paret som förtjänar en avslappnande paus i vardagen. För er är The Winery Hotel en vingårdsupplevelse på hemmaplan.

Tips:

 • Mat och vin i perfekt kombination: Låt era sinnen njuta till fullo under en middag i restaurangen där vinet bestämmer smakerna i maten.
 • Vinprovning och guidad tur i vineriet: Lär er någonting nytt tillsammans. Gå en guidad tur i vineriet och en vinprovning under besöket så får ni grunderna till en ny gemensam passion.

Bästa erbjudandet för er:

Wine, Dine, Sleep är vårt allra bästa paket. Här får ni helhetsupplevelsen av The Winery Hotel. Guidad tur i vårt vineri, sommelierledd vinprovning, fyrarättersmiddag med tillhörande vinpaket, fri parkering, frukost samt tillgång till pool och gym. Det här är även en perfekt present till den du tycker om.

  Taste of Terreno är ett paket med boende, trerättersmiddag med vinpaket samt frukost. Även här får ni tillgång till pool och gym men guidad tur och vinprovning bokas separat.

  4. För familjen

  The Winery Hotel passar även för er som reser med familjen.

  I området finns flera spännande utflyktsmål såsom Fjärilshuset, Mulle Meck-parken och Mall of Scandinavia med allt de har att erbjuda. Kom på ett skollov och passa på att stanna lite längre så ni hinner utforska allt och samtidigt njuta av den sköna stämningen på hotellet. Ni väljer rumskategorin Standard Twin Extra för ett rum med dubbelsäng och bäddsoffa med plats för två vuxna och två barn eller Connecting Room för två rum med dörr emellan.

  Tips:

  • Njut av omgivningen: Ta med barnen på utflykter i närområdet under ert besök. Läs mer här.
  • Pizza: i vår restaurang finns god pasta och krispig pizza som faller de flesta i smaken, stora som små.
  • Pool och bad: På takterassen är pooen uppvärmd året runt.

  Bästa erbjudandet för er:

  Stanna längre, bo 2 nätter och få 20% rabatt, bo 3 nätter och få 30%. Tillgång till pool och frukost ingår.

   Text: Sarah Djerf
   Publicerat: 18 maj, 2020
   Uppdaterad: 25 maj, 2021

   Sarah Djerf

   Boka rum

   Boka guidad tur i vineriet

   I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

   Läs mer & boka