Vinaktiviteter
sommaren 2021

I sommar har varje dag ett särskilt vintema på The Winery Hotel. Njut av alltifrån rosévin och sabrering till provning av vin direkt från faten i vineriet. Provningarna ingår i paketet Rooftop Summer, men kan bokas till extra av alla. Se hela programmet nedan.

Måndag

Bubbel & Sabrering
Lär dig att öppna champagneflaskan som en rysk kosack – med en sabel! Övningen avslutas med en provning av mousserande vin i olika stilar. Ca. 60 minuter.

Tisdag

Vin & Ost
Fyll dina sinnen med goda viner och ostar och få smarta och lärorika tips kring konsten att kombinera dem. Vin- och ostprovning, perfekt som aperitivo innan middagen. Ca. 60 minuter.

Onsdag

Vin & Pizza
Grazie Italia! För pizza och vin, två av livets höjdpunkter. Särskilt när de matchas enligt konstens alla regler. Vin- och pizzaprovning, perfekt som aperitivo innan middagen. Ca. 60 minuter.

Torsdag

All Day Rosé
Gott, kallt, krispigt och rosa. Rosé är det och mycket mer. Kom och djupdyk med oss! Provning av rosévin i olika stilar. Ca. 45 minuter.

Fredag & Lördag

Vinmakare för en dag
Följ med in i vineriet bland fat och cisterner för en unik vinmakarprovning från olika sorters ekfat. Provning av vin som legat på olika typer av fat samt en guidad tur i vineriet. Ca. 60-75 minuter.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka