Blogg

Aktiv dag, njutningsfull kväll

– semester i balans på The Winery Hotel

På The Winery Hotel finns tid för njutning, av vin och mat såklart men hotellet är även den perfekta utgångspunkten för den som vill vara aktiv. Genom sommarens program får gästerna en semester i balans, där sport och utflykter på dagen byts ut mot vin och mat på kvällen.

Med Hagaparken och Brunnsviken runt hörnet är möjligheterna till utflykter många i närområdet kring The Winery Hotel som i år skapat ett gediget program till sommargästerna.

– Vi tipsar våra gäster om alltifrån sevärdheter i närområdet till möjlighet att yoga i parken och att hyra en SUP-bräda och ge sig ut på Brunnsviken, berättar Claes Anerud från The Winery Hotel.

Se hela programmet här.

Efter en aktiv dag följer en njutningsfull kväll på hotellet. Lär er hur ett vin blir till, njut av det på takterrassen eller tillsammans med mat i restaurangen Winery Kitchen.

– I sommar händer det mycket även på hotellet. Vi har olika vinaktiviteter varje dag där gästerna kan lära sig mer om alltifrån rosévin till hur man öppnar en flaska bubbel med en sabel, fortsätter Claes Anerud.

Vinaktiviteterna pågår hela sommaren mellan den 18 juni till den 15 augusti och kan bokas både av hotellets boende gäster och externa besökare.

Läs mer och boka aktivitet.

– I restaurangen serverar vi en sommarmeny särskilt framtagen till våra viner vi gör på plats här på The Winery Hotel och på vår vingård Terreno i Toscana.

Se meny och boka bord i restaurangen.

Flera olika boendepaket gör det möjligt för gästerna att boka en upplevelse som passar för olika önskemål. De mest populära paketen i sommar är Summer for Winelovers, Taste of Terreno och Wine, Dina Sleep.

Läs mer om de olika boendealternativen och boka er vistelse.

En sommarvistelse på The Winery Hotel är en semester i balans där njutningsfulla dagar med vinet i fokus kombineras med sköna sportaktiviteter och spännande utflykter.

Text: Tamara Sundstedt
Publicerat: 14 juni, 2021
Uppdaterad: 22 juni, 2021

Tamara Sundstedt

Boka mat & dryck

Boka bord
Boka vinprovning

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka