Winery Kitchen

Restaurangen där vinet bestämmer. Kom och upplev vad smaker i harmoni gör med ditt välbefinnande.

Tänk dig en restaurang där vinet får styra smakerna i maten. En plats där allt – från valet av råvara till sista nypan salt – görs med vinets karaktär som riktlinje. Där kunskap om vinet är lika viktigt som kulinarisk förmåga och personlig service.

Menyerna berättar alla olika vinhistorier. Välj mellan två, tre eller fyrarätter tillagade med råvaror i säsong. Här är det vinet som bestämmer, men för de som inte kan eller vill dricka alkohol finns ett minst lika bra alkoholfritt dryckespaket till varje meny.

En måltid på Winery Kitchen är en uppvisning i konsten att få mat och dryck att samverka och höja varandra till nästa nivå. Kom och upplev vad smaker i harmoni gör med ditt välbefinnande.

Vinbord 2019

Vissa vin- och matminnen lever kvar för alltid. Under tolv dagar i december serverar vi Vinbord i Winery Kitchen – en gastronomisk resa och en retreat för själen.

Läs mer & boka

Lunch i Winery Kitchen

Vardagar serveras lunch i Winery Kitchen – ni kan antingen boka bord i förväg eller komma förbi i mån av plats.

Öppettider


Idag

Söndag Frukost 07:30 - 11:00

Kontakta oss

E-post: winerykitchen@thewineryhotel.se
Telefon:
+46(0)8 14 60 95
Telefontider:

Mån-fre 09.30-11.30 & 13.30 - 17.00
Lördag: 14:00 - 17:00
Söndag stängt

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka