Paketerbjudande:
Wine, Dine & Sleep

Wine, Dine, Sleep är valet för den som längtar efter att resa genom smak och doft. En gastronomisk helg i vinets tecken och en helhetsupplevelse av The Winery Hotel.

Upptäck och provsmaka nya och spännande samt exklusiva viner i våra vinomater. Sätt era sinnen på prov med en sommelierledd vinprovning och njut av en fyrarättersmeny med tillhörande viner i restaurangen Terreno Kitchen. Här lagas maten efter smakerna i vinet – och inte tvärtom - och kombinationen mellan vin och mat blir därmed något utöver det vanliga.

Självklart ingår även tillgång till den populära rooftop poolen, gymmet och rikliga frukostbuffén.

Wine, Dine & Sleep kan bokas fredagar och lördagar.

Ingår i paketet

  • Övernattning
  • Sommelierledd vinprovning
  • Speciellt utvald fyrarättersmiddag med tillhörande vinpaket.* Se särskild meny.
  • Ett Vinomatkort per vuxen till våra vinomater (à 250 kr per person)
  • Frukost
  • Tillgång till takterrass, pool och gym
  • Fri parkering (laddning av elbil och laddhybrid ingår ej**)
  • Wifi

Erbjudandet är avbokningsbart utan kostnad fram till 24 timmar före ankomst. Det gäller i mån av plats och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

* Paketet inkluderar middag och vinpaket för vuxna. Barn upp till 17 år beställer och betalar på plats. För korrekt hantering av er bokning ber vi er som reser med barn över 13 år att kontakta oss på reservations@thewineryhotel.se. Vegetariskt alternativ finns.

** Vi har åtta parkeringsplatser med laddstolpar för elbil och laddhybrid. Laddning sker via appen Waybler. Läs mer om våra parkeringsmöjligheter här.

Ingår alltid när du bokar via oss

Frukostbuffé
Fritt WiFi
Tillgång till rooftop pool
Tillgång till gym

Erbjudandet är avbokningsbart utan kostnad fram till 24 timmar före ankomst. Det gäller i mån av plats och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Boka mat & dryck

Boka bord
Boka vinprovning

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka