PAKETERBJUDANDE: GALLO NERO EXPERIENCE

Gallo Nero Experience är paketet för att samla familj och vänner runt matbordet och njuta av genuina italienska smaker och egentillverkade viner. Precis som i Italien – där maten inte bara är en måltid, utan också en upplevelse som genomsyras av gemenskap.

Fyll bordet med nybakt foccacia, charkuterier, friterad tallegio med rosmarinhonung och rostade hasselnötter, arancini med parmesanmajonnäs, fritto misto, pizza, pasta och risotto eller andra godbitar från vår meny. ​

I detta paket ingår samtliga rätter på Gallo Nero-menyn*, övernattning och vår generösa frukostbuffé. Självklart ingår även tillgång till takterass och vår populära rooftop pool. ​

Är ni ett kompisgäng eller en hel familj som besöker oss tillsammans? Kolla gärna in våra connecting rooms (rum med förbindelse) så kan ni bo ännu närmare varandra! ​

Ingår i paketet

  • Övernattning ​
  • Samtliga rätter på Gallo Nero-menyn* ​
  • Tillgång till takterrass, rooftop pool och gym​
  • Frukost​
  • Fri parkering (**laddning av elbil och laddhybrid ingår ej)

* Vi tar dig på en resa genom vår Gallo Nero-meny och skräddarsyr efter önskemål. Du är välkommen att beställa mer när de redan beställda rätterna är uppätna. Samtliga i sällskapet ska vara inbokade på samma paket. Max 8 personer per bokning.

** Vi har åtta parkeringsplatser med laddstolpar för elbil och laddhybrid. Laddning sker via appen Waybler. Läs mer om våra parkeringsmöjligheter här.

Ingår alltid när du bokar via oss

Tillgång till rooftop pool
Tillgång till gym
Frukost
Fritt Wifi

Erbjudandet är avbokningsbart utan kostnad fram till 24 timmar före ankomst. Det gäller i mån av plats och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller för boende alla dagar under perioden 7 juli – 10 augusti 2024.

Boka mat & dryck

Boka bord
Boka vinprovning

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka