Nyheter

The Winery Hotel livesänder vinprovningar

”Vi saknar våra gäster och kontakten med människor”

Under fredagar framöver kan du vara med och prova vin tillsammans med andra vinälskare utan att lämna hemmet. Provningarna sänds nämligen live från The Winery Hotel, är helt kostnadsfria och öppna för alla.

I tider av social distansering, karantän och begränsade möjligheter till umgänge behöver vi alla tänka om. För aktivera oss på olika sätt behöver vi, nu kanske mer än någonsin.

– Vi saknar våra gäster och vill fortsätta att ha en kommunikation med dem. Vi vill fortsätta att ha kul tillsammans och kan vi inte göra det på plats så behöver vi hitta nya sätt, berättar Camilla Forslund från The Winery Hotel som, tillsammans med Spartacus Ruhne, nu i fredags sände sin första vinprovning live från hotellet.

Provningarna är öppna för alla och helt kostnadsfria. För att medverka räcker det att köpa hem vinerna enligt beskrivningen och vara redo när sändningen startar.

– Vi ser så mycket fram emot det här och hoppas att det ska bli en succé så att vi kan göra det flera gånger även framöver.

The Winery Hotel har öppet som vanligt för övernattning, lunch, middag och vinprovningar. Läs mer om hur hotellet anpassat sig för att följa de rådande restriktionerna.

Se provningarna på Facebook

Eventen är helt kostnadsfria! Du behöver inte boka något utan gå in på Facebook och välj att få en påminnelse när sändningen startar.

Gå till Facebook

Fler kommande event

Livesänd vinprovning - Tema: Vin till midsommar

Vin är kul och för alla - även för er som just nu sitter i karantän eller av andra anledningar inte kan eller vill lämna hemmet. Vi fortsätter därför med våra livesända vinprovningar varannan fredag. Deltagandet är kostnadsfritt och öppet för alla!

Fredag, 12 juni - 18:00

Winery Talks: Maria Collsiöö om vin som kultur

Winery Talks belyser vinvärlden 360 grader genom intellektuellt stimulerande föredrag av särskilt utvalda vinpersonligheter. Kom och lyssna på vinjournalisten och tidningsmakaren Maria Collsiöö när delar med sig av sin passion för vin som kultur.

Onsdag, 24 juni - 18:00

Winery Talks: Mikael Mölstad om vintrender

Winery Talks belyser vinvärlden 360 grader genom intellektuellt stimulerande föredrag av särskilt utvalda vinpersonligheter. Kom och lyssna på vinjournalisten och författaren Mikael Mölstad när han berättar om de senaste trenderna i vinvärlden.

Onsdag, 01 juli - 18:00

Guidad tur i vineriet

Varje måndag - fredag kl 18.00, lördagar kl 17.00, kan du gå en guidad tur i vineriet. Följ den nyplockade druvans resa till färdigt vin och provsmaka vinet tillverkat på plats – Winery Red. Tidsåtgång cirka 20 min.

Återkommande vinprovningar

Varje torsdag, fredag och lördag har vi fasta vinprovningar för alla att boka in sig på. Vi samlas intill vinbaren Winemakers Bar i lobbyn.

Text: Sarah Djerf
Publicerat: 7 april, 2020
Uppdaterad: 11 april, 2020

Sarah Djerf

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka