Nyheter

The Winery Hotel livesänder vinprovningar

”Vi saknar våra gäster och kontakten med människor”

Under fredagar framöver kan du vara med och prova vin tillsammans med andra vinälskare utan att lämna hemmet. Provningarna sänds nämligen live från The Winery Hotel, är helt kostnadsfria och öppna för alla.

I tider av social distansering, karantän och begränsade möjligheter till umgänge behöver vi alla tänka om. För aktivera oss på olika sätt behöver vi, nu kanske mer än någonsin.

– Vi saknar våra gäster och vill fortsätta att ha en kommunikation med dem. Vi vill fortsätta att ha kul tillsammans och kan vi inte göra det på plats så behöver vi hitta nya sätt, berättar Camilla Forslund från The Winery Hotel som, tillsammans med Spartacus Ruhne, nu i fredags sände sin första vinprovning live från hotellet.

Provningarna är öppna för alla och helt kostnadsfria. För att medverka räcker det att köpa hem vinerna enligt beskrivningen och vara redo när sändningen startar.

– Vi ser så mycket fram emot det här och hoppas att det ska bli en succé så att vi kan göra det flera gånger även framöver.

The Winery Hotel har öppet som vanligt för övernattning, lunch, middag och vinprovningar. Läs mer om hur hotellet anpassat sig för att följa de rådande restriktionerna.

Se provningarna på Facebook

Eventen är helt kostnadsfria! Du behöver inte boka något utan gå in på Facebook och välj att få en påminnelse när sändningen startar.

Gå till Facebook

Fler kommande event

Vintage Champagne

Varmt välkommen på denna exklusiva champagneprovning där vi kommer att fokusera på kanske det mest attraktiva segmentet inom champagnens värld – vintage.

Torsdag, 16 maj - 18:00

Djupdykning i Toscana

Följ med på en vinresa där vi dyker in i den rika toskanska vinvärlden och provar viner från några av de främsta områdena i Toscana som Chianti Classico, Bolgheri, Vino Nobile de Montepulciano och Brunello di Montalcino. FULLBOKAT!

Onsdag, 12 juni - 18:00

Guidad tur i vineriet

Följ den nyplockade druvans resa till färdigt vin och provsmaka vinet tillverkat på plats – Winery Red. Tidsåtgång cirka 20 min.

Återkommande vinprovningar

Varje vecka torsdag till lördag har vi fasta vinprovningar för alla att boka in sig på. Vi samlas intill vinbaren Winemakers Bar i lobbyn.

Text: Tamara Sundstedt
Publicerat: 7 april, 2020
Uppdaterad: 11 april, 2020

Tamara Sundstedt

Boka mat & dryck

Boka bord
Boka vinprovning

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka