Nyheter

A Summer for Winelovers

- nu lanseras årets sommarprogram!

The Winery Hotel lanserar idag sommarens program som innefattar alltifrån sabreringsskola och lärorika vinprovningar till DJ-spelningar och lata dagar vid poolen på hotellets prisbelönta takterrass. Däremellan serveras gästerna mat kombinerad till gårdens viner medan de njuter av hotellets sköna atmosfär.

Egentillverkat vin, matupplevelser, kreativa vinaktiviteter, aktiva utflyktsmål, skön musik och en rooftop i världsklass. Sommaren på The Winery Hotel är en sommar för vinälskare och en vingårdsupplevelse på hemmaplan. The Winery Hotels sommarprogram kör igång den 18 juni och håller på hela sommaren fram till den 15 augusti.

Kreativa vinaktiviteter

Det står kreativa och lustfyllda vinaktiviteter på schemat för alla som väljer att besöka The Winery Hotel i sommar. Veckans dagar har olika teman såsom till exempel rosé, pizza och bubbel. Missa heller inte att hotellets eget vineri öppnas upp varje helg för en vinmakarprovning från både ek- och keramikfat. Provningarna kan bokas både av hotellets boende gäster och externa besökare.

– Vi har satt ihop ett ambitiöst program med vinprovningar och ser fram emot att bjuda på somriga smaker och dofter från Italien i Winery Kitchen. Det blir även barhäng och DJ-sessions på The Winery Hotel´s prisbelönta rooftop terrace, berättar Sofia Ruhne ägare av The Winery Hotel och vingården Terreno i Toscana.

En rooftop i världsklass

Winery Rooftop Terrace är terrassen högst upp på hotellets tak som flera år i rad utnämnts till en av de bästa i världen av både internationell och nationell media. Här finns pool och en bar där gårdens viner i år ackompanjeras av pizza och fingerfoods.

Som en takfest i New York

DJs med extra stor kärlek till soul, jazz och funk skapar känslan av att vara på en takfest i New York. Winery Soul Sessions anordnas på taket varje fredag mellan klockan 15.00 och 18.00, hela sommaren. Se fullständigt DJ-program.

– Under vintern är det en målbild för hela vår familj att få träffa vänner på The Winery Hotels rooftop terrace under ljumma sommarkvällar, lyssna på musik, bjuda på våra viner och italienska tilltugg, säger Sofia Ruhne.

Gastronomiska upplevelser

I restaurangen Winery Kitchen serveras en meny med somriga smaker och en doft av Italien. Vinerna kommer från egen tillverkning på plats i hotellet, från den egna gården Terreno i Toscana samt från utvalda hantverksproducenter runt om i världen. Boka bord i Winery Kitchen.

Utflyktsmål i närområdet

Kanot eller SUP på Brunnsviken, löpning med digital coach, gratis yoga, kunglig vandring i Hagaparken eller en cykelutflykt med picknick till Ulriksdals Slott. The Winery Hotel är en perfekt utgångspunkt även för en aktiv semester. Läs mer om alla utflykter och aktiviteter.

En vingårdsupplevelse på hemmaplan

Att semestra på The Winery Hotel i sommar är som att åka på en vinresa, till Stockholm. Gästerna kan välja mellan flera olika upplevelsepaket speciellt anpassade utifrån olika önskemål och behov. Alla hotellgäster får tillgång till rooftop, pool och gym.

– För oss är det viktigt att förmedla hantverket bakom ett vin, både i Toscana och på The Winery Hotel. Vi hoppas kunna förmedla svensk design och italiensk gemenskap i sommar, både genom A Summer for Wine Lovers och genom våra viner, fortsätter Sofia Ruhne.

Populära paket:

Wine, Dine, Sleep är ett bra val för den som längtar efter en helhetsupplevelse av The Winery Hotel. I det här paketet ingår guidad tur i hotellets vineri, vinprovning, fyrarättersmiddag och frukost.

Taste of Terreno är ett paket inspirerat av vår vingård Terreno i Toscana och är den perfekta valet för er som vill drömma er bort till de toscanska böljande kullarna och få en vingårdsupplevelse på hemmaplan. Här ingår trerättersmeny med viner från gården, Terrenos ekologiska -extra jungfru- olivolja, glas med gårdens logotyp ingraverad samt frukost.

Med boendepaketet Summer for Winelovers får ni njut av pool, sol och vin. Perfekt för er som vill hänga på vår rooftop, dricka rosé och ta med er ett lustfyllt vinminne hem. Njut av ett glas rosé vid ankomst, lär nytt om vin med dagens vinaktivitet och vakna upp till hotellets riktiga frukostbuffé.

Vem har sagt att en inte kan semestra länge på hotell? Vi ger er mer rabatt ju fler nätter ni väljer att stanna. Ta med hela familjen och njut av hotellet och de fina omgivningarna under en minisemester. Bo 2 nätter få 20%, bo 3 få 30%. Håll utgick efter paketet Stanna längre - få mer rabatt.

Vinaktiviteter varje dag

Måndag Bubbel & Sabrering

Lär dig att öppna champagneflaskan som en rysk kosack – med en sabel!

Tisdag Vin & Ost

Fyll dina sinnen med goda viner och ostar och få smarta och lärorika tips kring konsten att kombinera dem.

Onsdag Vin & Pizza

Grazie Italia! För pizza och vin, två av livets höjdpunkter. Särskilt när de matchas enligt konstens alla regler.

Torsdag All Day Rosé

Gott, kallt, krispigt och rosa. Rosé är det och mycket mer. Kom och djupdyk med oss!

Fredag & Lördag Vinmakare för en dag

Följ med in i vineriet bland fat och cisterner för en unik vinmakarprovning från både ek- och keramikfat.

Läs mer och boka en aktivitet.

Text: Sarah Djerf
Publicerat: 3 juni, 2021
Uppdaterad: 10 juni, 2021

Sarah Djerf

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka