VINBORD

Vinbordet är vår egen version av julbordet. Det är andra året vi erbjuder detta och för er som inte känner till det så är det ett nytt och spännande koncept där vi utifrån några av våra favoritviner från vinkällaren har skapat smårätter som ger en komplett upplevelse av vin och mat i kombination (The Winery style). Rätterna serveras på det stora stenbordet i mitten av restaurangen och vinerna serveras vid ert bord av våra kunniga sommelierer. Istället för traditionella julrätter har vår köksmästare Andreas skapat rätter efter de utvalda vinerna och inspirerats av hav, land och skog. Det blir en smakupplevelse med vinet i centrum.

Välkomna att uppleva VINBORDET!

BOKA VINBORD

Vinbordet serveras mellan den 1-23 december 2017. Vi erbjuder två sittningar, kl 17.00 och kl 20.00. Pris: 1150 kr/person (varav vinpaket 450kr) Om ni är större grupper (fler än 10 personer), kontakta oss direkt för hjälp med bokning av Vinbord.

BOKA DIREKT ONLINE

@thewineryhotel

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu