VINBORD

Vinbord är The Winery Hotels svar på julbord – med vinet i fokus.

Tänk dig ett stenbord fyllt med doftande delikatesser som tillagats speciellt för att höja, komplettera och stärka vinerna som serveras. Framför dig fylls ditt glas på med olika spännande viner i takt med att måltiden fortskrider. 

Känn hur en orange riesling från Mosel presenterar sig tillsammans med en krabb- och citrussallad, en fänkålssotad lax och en taco på rotselleri med äpple och blekselleri. Hälsa på en Chianti Classico Riserva i sällskap med krämig gnocchi, konfiterat anklår och blomkålssoppa med tryffel. Fortsätt kvällen i den andan, om och om igen och kanske, vem vet, slutar det med att en Ratafia från Champagne stjäl ditt hjärta vid ostbordet. 

Vinbordet är en hyllning till smaker, dofter och känslor.  

Ta med dig dina vänner och kollegor på ett nyskapande julbord i år.

Observera att priset inkluderar sju viner.


Välkomna att uppleva VINBORDET!

BOKA VINBORD

Vinbordet serveras mellan den 1-22 december 2017. Vi erbjuder två sittningar, kl 17.00 och kl 20.00. Pris: 1150 kr/person (detta pris är ett totalpris och inkluderar såväl mat som sju olika viner) Om ni är större grupper (fler än 10 personer), kontakta oss direkt för hjälp med bokning av Vinbord.

BOKA DIREKT ONLINE

@thewineryhotel

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu