Rosé Weekend
6-9 maj 2021

Äntligen rosépremiär!

På The Winery Hotel firar vi att årets rosévin är redo att avnjutas, med en helg helt dedikerad till kunskap och nyfikenhet kring hantverket bakom ett bra rosévin.

Det är någonting alldeles särskilt med rosévin. Den rosa färgen, när solens strålar glittrar i glaset, har blivit en symbol för att sommaren är på ingång. Men, rosévin är så mycket mer än kallt, krispigt och gott. Det förmedlas här under första helgen i maj.

ALLT GENOMSYRAS AV ROSÉ

Allt genomsyras av rosévin under det här helgen. I restaurangen serveras mat som lagats till de olika rosévinerna som hälls i glasen, alla vinprovningar har tema rosévin och den guidade turen i vårt vineri handlar om hur ett rosévin blir till, på plats, hos oss.

QUIZ & MASTERCLASS

Utöver de ordinarie aktiviteterna anordnas även två specialevent, helgen till ära. Kom och lär er mer under en masterclass som djupdyker i rosévin – från vinmakeri och historia till olika vinstilar. Sätt sedan era kunskaper på prov under ett quiz om rosévin och musik.

ÖVERNATTNING

Välj något av våra populära boendepaket nedan. Lägg till masterclass och/eller quiz om ni vill ha den kompletta roséupplevelsen. Ni som önskar en större frihet kan välja att enbart boka rum och frukost och sedan boka till middag och någon av provningarna om ni vill.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka