Årets julklapp:
Ett presentkort fyllt med njutning

Vissa julklappar är mer uppskattade än andra. Ett presentkort på The Winery Hotel kan användas till alltifrån ett upplevelsepaket eller en hotellövernattning till en vinprovning, middag, brunch eller hotellfrukost.

Du väljer själv beloppet. Vi levererar direkt till dig inom ett par dagar. Smidigt och lätt.

Det här kan presentkortet användas till

Presentkortet kan nyttjas i alla delar av hotellet. Här är några exempel på vad presentkortet kan användas till:

Boende på hotellet

Köp ett presentkort med en valfri summa och låt mottagaren använda det vid betalning av en övernattning. Priset för logi varierar från dag till dag men brukar ligga från cirka 1 450 kronor för ett dubbelrum för två personer.

Middag i någon av restaurangerna

En måltid i Winery Kitchen är en uppvisning i konsten att få mat och dryck att samverka och höja varandra till nästa nivå. En gastronomisk upplevelse utöver det vanliga. Priset varierar beroende på vad ni väljer att äta men en trerättersmeny med vinpaket ligger på cirka 1 000 kronor per person.

I den italienska trattorian Terreno Deli tillagas maten med kärlek och serveras med omtanke. Här kan du njuta av alltifrån rykande varm pasta och perfekt tillagad risotto till fina charkuterier och goda ostar. På söndagar serveras den populära italienska brunchen. Priset för brunch är 295 kronor per person.

Vinprovning med sommelier

Att prova vin på The Winery Hotel är spännande, roligt och kunskapsgivande. Varje torsdag, fredag och lördag hålls öppna vinprovningar av fyra viner under ledning av en sommelier. Flera gånger om året anordnas även specialprovningar med mer specifika teman såsom t.ex champagneprovning, provning av Amarone eller vin och ost i kombination. En vinprovning kostar 350 kronor per person medans specialprovningarna ligger på cirka 750 kronor per person. Läs mer om kommande specialprovningar i kalendariet.

Guidad tur i vineriet

I lobbyn på The Winery Hotel ligger världens mest nordliga urban winery. Här tillverkas vin från druvor med ursprung i Toscana och du kan följa historien om hantverket från fält till flaska. Bland stålcisterner, ekfat, slangar och pumpar föds våra viner Winery Red och Black Bottle Rosé. En guidad tur i vineriet kostar 200 kronor per person och inkluderar även provning av det egna vinet.

Fixa julklappen redan idag

Du väljer själv beloppet.

Vi levererar direkt till dig inom ett par dagar.

Smidigt och lätt.

Köp presentkort nu

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka