Terreno Deli

En bit av Toscana har flyttat hit.  Kom och njut av italiensk husmanskost så som den är - okonstlad, självklar och gudomligt god. 

Här doftar det Italien. Maten tillagas med kärlek och serveras med omtanke. Njut av rykande varm pasta, perfekt tillagad risotto, gnocchi, pizza, fräscha italienska sallader, charkuterier och ostar. Välj mellan ett stort urval av italienska viner och njut av den lättsamma stämningen.

Terreno Deli är en mötesplats – för kompisgänget, familjen, kärleken och, varför inte, en första dejt? Hit är du välkommen när du vill, som du vill och så ofta du vill!

Vill du köpa med dig mat som takeaway är det självklart möjligt – välkommen förbi för att göra din beställning. Då vi ofta har högt tryck i Terreno Deli kvällstid tar vi inte emot beställningar per telefon.

Menyn på Terreno Deli ändras varje dag. Här kan du hitta pasta, pizza, risotto, sallader, kött- och fiskrätter. Den varierar efter säsong och kockens humör. 

Öppettider


Idag

Tisdag Lunch & Middag 12:00 - 22:00

Observera att under sommaren är brunchen stängd.

Boka bord

I Terreno Deli kan man boka bord för brunch. Övriga tider går det inte att boka bord, det är bara att komma förbi. 

Kontakta oss

Telefon: +46(0)8 14 60 22
E-post: terrenodeli@thewineryhotel.se

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu