Terreno Deli

En bit av vår vingård Terreno på The Winery Hotel. Kom och njut av toskansk husmanskost så som den är - okonstlad, självklar och gudomligt god.

Här doftar det Toscana. Maten tillagas med kärlek och serveras med omtanke. Njut av rykande varm pasta, perfekt tillagad risotto, gnocchi, pizza, fräscha italienska sallader, charkuterier och ostar. Välj bland Terrenos viner och njut av stämningen.

Terreno Deli är en mötesplats – för kompisgänget, familjen, kärleken och, varför inte, en första dejt? Hit är du välkommen när du vill, som du vill och så ofta du vill!

Vill du köpa med dig mat som takeaway är det självklart möjligt – välkommen förbi för att göra din beställning. På italienskt vis tar vi bara emot beställningar på plats, inte per telefon.

Öppettider


Idag

Fredag Lunch 11:00 - 14:00
Middag 16:30 - 22:00

Kontakta oss

Söndagsbrunch

I Terreno Deli serveras italiensk brunch varje söndag och stämningen är lättsam, uppsluppen och vänlig. Här kan ni njuta av italienska ostar, charkuterier, grillade grönsaker, sallader, pasta och pizza.

Läs mer & boka brunch

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka