Winery Talks: Lena Ståhl om vin och gemenskap

Lena är ordförande för Munskänkarna, en ideell vinprovarorganisation som har funnits sedan 1958. Det har även vissa av föreningens medlemmar. Men, tack vare ett tydligt föryngringsarbete har Munskänkarna idag en väldigt blandad medlemsskara i olika åldrar. Nu kommer Lena till The Winery Hotel och berättar om vinkunskap som verktyg för gemenskap mellan generationer.

Om Winery Talks
Winery Talks belyser vinvärlden 360 grader genom intellektuellt stimulerande föredrag av särskilt utvalda vinpersonligheter. Ett slags sommarpratare live med fokus på vin. Under ett antal onsdagar i sommar är ni välkomna att helt kostnadsfritt uppleva vin ur olika synvinklar medan vi njuter av ett glas vin tillsammans. Självklart följer vi de rådande restriktionerna och håller avstånd.

Mer om Munskänkarna
Föreningen Munskänkarna är en ideell förening som bildades 1958 och är en landsomfattande vinprovarorganisation med närmare 30 000 medlemmar. Munskänkarna finns i Sverige men även på några platser utomlands. Föreningens syfte är huvudsakligen att öka kännedom och kunskap om vin och andra ädla drycker, samt verka för goda och måttfulla dryckesseder. För att nå dessa mål anordnas bland annat vinprovningar och vinkurser.

Datum & tid

Onsdag 15 juli, kl 18:00 - Onsdag 15 juli, kl 19:00

Plats

I lobbyn på The Winery Hotel, Rosenborgsgatan 20, Solna

Villkor & mer information

Eventet är kostnadsfritt men boka gärna din plats i formuläret nedan.


Önskar du veta mer så kan du maila Camilla på camilla.forslund@thewineryhotel.se


Biljetter

Välj hur många biljetter du vill ha till eventet.


Dina uppgifter

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka