Nyheter

Köp vin & bli bjuden på middag och hotell

– fler årgångsviner plockas nu upp ur vinkällaren

När The Winery Hotel tidigare i april erbjöd de som lyckades knipa en flaska prestigevin både hotellövernattning och middag överöstes de av förfrågningar. Listan på viner blev snabbt kortare och kortare. Nu har den uppdaterats med ännu fler svåråtkomliga dyrgripar med upp till 30 års klanderfri lagring.

The Winery Hotels vinkällare är både bred och djup. Här trängs toskanskt kvalitetsvin med prestigeviner från de främsta vinhusen i Bordeaux, Bourgogne och Champagne. Viner från bland annat 80- och 90-talet som nu uppnått perfekt mognad väntar på att få komma upp på bordet

– Det är inte ofta man kommer åt fina årgångar av prestigeviner från välkända vinhus och det märkte vi när vi lanserade det här erbjudandet tidigare i år. Vinerna gick snabbt åt så nu har vi plockat upp ännu fler dyrgripar från vinkällaren, säger Linus Forsberg på The Winery Hotel.

1999 Opus One, 1981 Charles Heidsieck Champagne Charlie, 1995 Terreno Momento Massimo är bara några av de viner som nu omfattas av erbjudandet.

– Bästa sättet att avnjuta de här speciella vinerna är tillsammans med god mat i en avslappnad miljö. Vi vill ge den möjligheten till de som lyckas komma över en flaska och därför bjuder vi dem på både middag och hotellövernattning.

Se vinerna och boka nu

Läs mer om erbjudandet och se hela den uppdaterade vinlistan.

Läs mer
Text: Sarah Djerf
Publicerat: 28 april, 2020
Uppdaterad: 28 april, 2020

Sarah Djerf

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka