Blogg

Köp presentkort och få vinupplevelse

Ge bort något att se fram emot

I svåra tider behöver vi ta hand om varandra. Just nu är vi många som famlar i ovisshet och önskar att vi kunde göra mer för att hjälpa de som har det tuffare än oss. Att ge bort något att se fram emot värmer och inger hopp.

I det nuvarande läget behöver vi alla något positivt att se fram emot. Kanske har du någon i din familj eller bekantskapskrets som sitter ensam utan möjlighet att träffa vänner, barn eller barnbarn. Går dina tankar till någon som jobbar långa dagar och nätter för att hjälpa andra inom vården, eller någon som kippar efter andan för att rädda en verksamhet, ett livsverk? Ge dem någonting fint att blicka mot i horisonten, någonting att drömma om när det känns som kämpigast.

Ett sätt att göra det är att ge bort ett presentkort på en upplevelse som du vet att de uppskattar. Det kan vara en fin middag, en hotellvistelse, eller en kurs till exempel. Kanske är det en upplevelse som innefattar något som just nu är en bristvara – såsom samvaro och gemenskap för vissa och lugn och ro för andra.

På The Winery Hotel får du just nu, om du köper ett presentkort på minst 1 000 kronor, en guidad tur i det egna vineriet för två personer under besöket utan extra kostnad.

Presentkortet förpackas fint tillsammans med två vouchers som gäller för guidad tur samt inspiration och bilder från hotellet. Om du vill kan vi skicka presentkortet direkt till personen du vill muntra upp. Och, det gäller även om personen du vill muntra upp är dig själv.

Erbjudande

Köp ett presentkort på minst 1 000 kr och få två biljetter till vår guidade tur i vineriet (värde 400 kronor). Presentkortet är giltigt ett år.

Köp presentkort

Du kanske också gillar

Text: Sarah Djerf
Publicerat: 30 mars, 2020
Uppdaterad: 31 mars, 2020

Sarah Djerf

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka