Blogg

Vilket paket ska man välja?

Är du osäker på vilket boendepaket du ska välja? Jämför våra mest populära och se vilket som passar dig allra bäst.

The Winery Hotel upplevs allra bäst med ett av våra boendepaket. Med det egna vineriet, vinframställning på hotellet och två restauranger finns här mycket att uppleva. Wine, Dine & Sleep är tillsammans med Taste of Terreno två av våra mest populära upplevelsepaket.

Vad ingår i de olika paketen?

Taste of TerrenoWine, Dine & Sleep
ÖvernattningIngårIngår
Tillgång till gym & poolIngårIngår

FrukostIngårIngår
ParkeringIngårIngår
MiddagTre rätter i Terreno KitchenFyra rätter i Terreno Kitchen
VinpaketTerrenos vinpaket ingårUtvalt vinpaket ingår
Guidad tur i vinerietIngår
Sommelierledd vinprovningIngår
VinomatkortIngår
VingårdsgåvaIngår

Wine, Dine & Sleep

Wine, Dine & Sleep är vårt allra bästa paket där du får njuta av en gastronomisk och unik upplevelse helt i vinets tecken. Med paketet får du en helhetsupplevelse av det mesta The Winery Hotel har att erbjuda.

Efter ni checkat in kanske ni vill starta kvällen med att besöka våra vinomater som finns tillgängliga i Winemakers Bar i lobbyn. Här får ni möjlighet att upptäcka nya viner och provsmaka exklusiva viner som kan vara svåra att få tillgång till. Välj mellan ett provsmak, ett halvt eller ett helt glas.

Ni fortsätter sedan kvällen i vinets tecken med en vinprovning där ni får upptäcka spännande viner och samtidigt ta del av intressant vinkunskap från våra engagerade sommelierer.

I paketet ingår en fyrarätters middag med tillhörande viner i restaurangen Terreno Kitchen. Här lagas maten efter smakerna i vinet och kombinationen mellan vin och mat blir därmed något utöver det vanliga.

Morgonen efter kan ni starta dagen med ett morgondopp i poolen för att sedan avnjuta frukostbuffén innan det är dags för utcheckning.

Wine, Dine & Sleep är det perfekta valet för er som uppskattar god mat, gott vin och vill få en helhetsupplevelse av The Winery Hotel.

Tips:

I det här paketet ingår allt förutom den guidade turen i vårt vineri. För en totalupplevelse rekommenderar vi att (till en extra kostnad) boka till denna aktivitet.

Taste of Terreno

Taste of Terreno är paketet fullt av inspiration från Toscana och vingården Terreno.

Efter ni checkat in startar ni kvällen med en guidad tur i vineriet. Här får ni lära er hur vin blir till från fält till flaska och provsmaka vårt eget vin Winery Red (som framställs i lobbyn på hotellet).

Under kvällen äter ni middag i restaurangen Terreno Kitchen. Viner från vår gård i Toscana serveras till en välkomponerad trerättersmiddag med säsongens råvaror i fokus, precis som på Terreno.

Vill ni upptäcka vinets värld utöver middagens viner är vinomaterna i lobbyn ett kul sätt att prova vin på egen hand. Här finns 32 olika viner att välja ifrån och provningen skräddarsys av er med ett kort som laddas med valfri summa.

Morgonen efter startar ni med frukostbuffé och med tillgång till vår rooftop pool kan ni passa på att ta ett dopp i poolen innan ni checkar ut.

Taste of Terreno passar för er som vill uppleva en bit av Toscanas goda mat och vin på hemmaplan.

Tips:

I det här paketet ingår inte den sommerlierledda vinprovningen. För en helhetsupplevelse rekommenderar vi att (till en extra kostnad) boka till den aktiviteten.

Text: Tamara Sundstedt
Publicerat: 25 juli, 2019
Uppdaterad: 27 januari, 2023

Tamara Sundstedt

Boka mat & dryck

Boka bord
Boka vinprovning

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka