Blogg

Vilket paket ska man välja?

Är du osäker på vilket boendepaket du ska välja? Jämför våra mest populära och se vilket som passar dig allra bäst.

The Winery Hotel upplevs allra bäst med ett av våra boendepaket. Med det egna vineriet, vinframställning på hotellet och två restauranger finns här mycket att uppleva. Wine, Dine & Sleep är tillsammans med Taste of Terreno två av våra mest populära upplevelsepaket.

Vad ingår i de olika paketen?

Taste of TerrenoWine, Dine & Sleep
ÖvernattningIngårIngår
Tillgång till gym & poolIngårIngår

FrukostIngårIngår
ParkeringIngårIngår
MiddagTre rätter i Winery KitchenFyra rätter i Winery Kitchen
VinpaketTerrenos vinpaket ingårValbart vinpaket ingår
Guidad tur i vineriet
Ingår
Sommelierledd vinprovning
Ingår

Wine, Dine & Sleep

Wine, Dine & Sleep är vårt allra bästa paket där du får njuta av en gastronomisk och unik upplevelse helt i vinets tecken. Med paketet får du en totalupplevelse av allt The Winery Hotel har att erbjuda.

Efter ni checkat in startar ni kvällen med en guidad tur i vineriet. Här får ni lära er hur vin blir till från fält till flaska och provsmaka vårt eget vin Winery Red (som framställs i lobbyn på hotellet).

Ni fortsätter sedan kvällen med en vinprovning där ni får upptäcka spännande viner och samtidigt ta del av intressant vinkunskap från våra engagerade sommelierer.

I paketet ingår en fyrarätters middag med tillhörande viner i restaurangen Winery Kitchen. Här lagas maten efter smakerna i vinet och kombinationen mellan vin och mat blir därmed något utöver det vanliga. Förra året nominerades Winery Kitchen till Årets Dryckesupplevelse i White Guide.

Morgonen efter kan ni starta dagen med ett morgondopp i poolen för att sedan avnjuta frukostbuffén innan det är dags för utcheckning.

Wine, Dine & Sleep är det perfekta valet för er som uppskattar god mat, gott vin och vill få en helhetsupplevelse av The Winery Hotel.

Taste of Terreno

Taste of Terreno är paketet fullt av inspiration från Toscana och vingården Terreno.

Under kvällen äter ni middag i restaurangen Winery Kitchen. Viner från vår gård i Toscana serveras till en välkomponerad trerättersmiddag med säsongens råvaror i fokus, precis som på Terreno.

Vill ni upptäcka vinets värld utöver middagens viner är vinomaterna i lobbyn ett kul sätt att prova vin på egen hand. Här finns 32 olika viner att välja ifrån och provningen skräddarsys av er med ett kort som laddas med valfri summa.

Morgonen efter startar ni med frukostbuffé och med tillgång till vår rooftop pool kan ni passa på att ta ett dopp i poolen innan ni checkar ut.

Taste of Terreno passar för er som vill uppleva en bit av Toscanas goda mat och vin på hemmaplan.

Tips:

I det här paketet ingår inte den guidade turen i vårt vineri och heller inte vinprovning. För en helhetsupplevelse rekommenderar vi paketet Wine, Dine, Sleep eller att (till en extra kostnad) boka till de aktiviteter ni önskar.

Text: Sarah Djerf
Publicerat: 25 juli, 2019
Uppdaterad: 23 september, 2019

Sarah Djerf

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka