VINBORD


Vinbord är The Winery Hotels svar på julbord – med vinet i fokus.

Tänk dig ett stenbord fyllt med doftande delikatesser som tillagats speciellt för att höja, komplettera och stärka vinerna som serveras. Framför dig fylls ditt glas på med olika spännande viner i takt med att måltiden fortskrider. 

Likt det traditionella julbordet serveras maten i olika turer, men där upphör likheterna. Vinbordet är en hyllning till smaker, dofter och känslor - en interaktiv upplevelse av konsten att kombinera mat och vin. Allteftersom kvällen fortskrider byts smakerna ut och nya viner hälls i glasen. Välkommen på en resa i fem turer med vardera en grundsmak som ciceron.


Ta med dig dina vänner och kollegor på ett nyskapande julbord i år. Vinbordet smakar allra bäst i kombination med övernattning. Vid bokning av paketet Wine, Dine, Sleep under perioden 3- 19 december ingår vinbord. Läs mer här.


Välkomna att uppleva VINBORDET!

BOKA VINBORD

Vinbordet serveras mellan den 3-19 december 2018. Pris: 1150 kr/person (detta pris är ett totalpris och inkluderar såväl mat som vin - alkoholfria alternativ finns) Om ni är större grupper (fler än 10 personer), kontakta oss direkt för hjälp med bokning av Vinbord.

BOKA DIREKT ONLINE

@thewineryhotel

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu