Presentkortet som passar alla

Behöver du ett presenttips som passar alla? Ett presentkort på en valfri upplevelse på The Winery Hotel är den perfekta presenten till den mat- och vinintresserade oavsett om det är till honom, henne, kollegan, mamma, pappa eller vännen som har allt.

Du väljer själv vilket belopp kortet ska laddas med och presentkortet kan användas till alltifrån en vinprovning eller en middag till en övernattning på hotellet.

Det är enkelt att köpa presentkort

Köp online
Betala med kort, Swish eller Klarna
Vi skickar till dig eller direkt till mottagaren

Digitalt presentkort

Väljer du digital försändelse får du, eller mottagaren, ett mail med en PDF-fil efter genomfört köp. Inga extra kostnader eller avgifter tillkommer.

Presentkort via post

Väljer du att köpa presentkortet via post så förpackas det i ett kuvert och skickas till önskad adress. Efter du har lagt din beställning så skickar vi presentkortet till den adress du valt inom en dag och du kan förvänta dig att ha det inom 2-7 vardagar. En extra kostnad om 55 kronor tillkommer.

Detta kan du använda presentkortet till

Presentkortet kan nyttjas på alla delar av hotellet. Du väljer själv om du vill ge bort presentkortet med en viss summa, eller för en specifik aktivitet.

Här är några exempel på vad presentkortet kan användas till:

Presentkort på hotell och övernattning

Köp ett presentkort med en valfri summa och låt mottagaren använda det vid betalning av en övernattning. Priset för logi varierar från dag till dag men brukar ligga från cirka 1450 kronor för ett dubbelrum för två personer.

Presentkort på middag i någon av restaurangerna

En måltid i Terreno Kitchen är en uppvisning i konsten att få mat och dryck att samverka och höja varandra till nästa nivå. En gastronomisk upplevelse utöver det vanliga. Priset varierar beroende på vad ni väljer att äta men en trerättersmeny med vinpaket ligger på cirka 1100 kronor per person.

På vår gastrobar Gallo Nero tillagas maten med kärlek och serveras med omtanke. Det serveras egentillverkat vin och italiensk mat ställs på borden. Den lättsamma och sociala stämningen höjs i takt med att musiken skruvas upp och självsäkerheten gradvis vinner över rytmkänslan.

Presentkort på vinprovning med sommelier

Att prova vin på The Winery Hotel är spännande, roligt och kunskapsgivande. Varje vecka måndag till lördag hålls öppna vinprovningar av fyra viner under ledning av en av våra kunniga sommelierer. Flera gånger om året anordnas även specialprovningar med mer specifika teman såsom t.ex vintage champagneprovning, Bordeaux 1er Cru Classé 1990-tal eller Ost & Vin från Jura. En vinprovning kostar från 425 kronor per person.

Presentkort på guidad tur i vineriet

I lobbyn på The Winery Hotel ligger världens mest nordliga urban winery. Här tillverkas vin med druvor från den egna vingården Terreno i Toscana och du kan följa historien om hantverket från fält till flaska. Bland stålcisterner, ekfat, slangar och pumpar föds vårt egentillverkade vin The Winery Red. En guidad tur i vineriet kostar 200 kronor per person och inkluderar även provning av det egna vinet.

Frågor & svar

Vad kostar det?

Du väljer själv vilken summa du vill ladda presentkortet med. Här är några förslag:

  • 400 kronor räcker för en guidad tur i vineriet för två personer.
  • 990 kronor räcker till vinprovning för två.
  • 1500 kronor brukar vara tillräckligt till en övernattning för två i dubbelrum (pris varierar beroende på efterfrågan).
  • 2400 kronor är en bra summa att ge bort till den som skulle uppskatta middag i Terreno Kitchen för två personer inklusive vinpaket.

Hur beställer jag?

Du kan enkelt köpa ditt presentkort och betala direkt online och välja om du vill få det levererat digitalt eller per post. Du kan också köpa presentkortet i receptionen på hotellet, Rosenborgsgatan 20 i Solna. Hitta till oss.

Kan ni skicka hem det till mig?

Javisst. När du köper presentkortet online kan du välja att få det levererat hem till dig via post till en extra kostnad om 55 kronor.

Kan ni skicka presentkortet direkt till mottagaren?

Vid köp kan du välja att skicka presentkortet direkt till mottagaren tillsammans med en personlig hälsning. Om du köper ett digitalt presentkort levereras en PDF tillsammans med den personliga hälsningen till den e-postadress du valt. Föredrar du leverans via post levereras presentkortet och din personliga hälsning skriven på ett kort direkt till mottagarens adress. Notera att det inte går att tidsinställa digitala presentkort.

Hur lång tid tar det att få presentkortet?

Digitalt presentkort levereras till vald e-postadress direkt vid köp utan avgifter. Presentkort som skickas via post levereras till vald adress inom en dag och du kan förvänta dig att ha det inom 2-7 dagar. En extra kostnad om 55 kr tillkommer.

Hur länge gäller ett presentkort på The Winery Hotel?

Presentkortet gäller två år från inköpsdatum. Återstår det pengar kan det inte tas ut i kontanter eller användas för att köpa nytt presentkort.

Jag har fått ett presentkort och vill använda det för att betala en övernattning, hur går det till?

Övernattningen bokas som vanligt, men i steg tre i bokningsförfarandet, klicka i att du vill betala vistelsen med presentkort. Lägg märke till att kreditkortsuppgifterna måste fyllas i även om vistelsen betalas på plats med presentkort. Detta görs för att kunna garantera bokningen. Tänk också på att ta med presentkortet vid övernattningen.

Hur ser jag mitt saldo?

Du kan se ditt nuvarande saldo genom att klicka här eller på knappen längre upp på denna sida (gäller presentkort utfärdade efter den 10 juni 2024).

Jag har fått ett presentkort och vill använda det för att betala en övernattning, hur går det till?

Övernattningen bokas som vanligt via boka.thewineryhotel.se. Vid betalning, välj ”Betala med ditt presentkort” och ange ditt presentkortsnummer i rutan. Täcker inte presentkortet hela summan, kan du använda ett betalkort för resterande belopp.

Jag har ett presentkort utfärdat innan den 10 juni 2024. Hur bokar jag med det?

Vänligen kontakta oss via mail på reservations@thewineryhotel.se eller ring 08 14 60 00 för att få hjälp med din bokning.

Boka mat & dryck

Boka bord
Boka vinprovning

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka