Nyheter

Nu öppnar takbaren!

– en rooftop i världsklass

Sommaren i stan kan bli helt fantastisk! Nu öppnar takbaren på The Winery Hotel och det är dags att boka in tid för njutning. En staycation eller en längre semester, det är upp till dig!

Winery Rooftop Terrace är takbaren som ligger högst upp på taket av The Winery Hotel. En plats som vid flera tillfällen omskrivits som en av de skönaste i världen i olika internationella publikationer såsom Forbes och Vogue.

Här kan hotellets boende gäster njuta av ett glas rosé, tillverkat i hotellets vineri i lobbyn eller, varför inte, ett hantverksvin från den egna vingården Terreno i Toscana, medan de ser solen gå ner över hustaken. Till det goda vinet serveras lockande goda italienska charkuterier, ostar och rykande varma pizzor.

Terrassen har under de senaste åren varit en välbesökt plats under sommaren, inte bara av hotellets övernattande gäster utan även av stockholmare som vill njuta av den sköna stämningen utan att sova kvar. I år är läget annorlunda.

– Vi vill att våra gäster ska känna sig trygga hos oss och verkligen njuta av vistelsen. Därför väljer vi att öppna upp takterrassen enbart för övernattande gäster i sommar, säger Claes Anerud från The Winery Hotel.

Det här innebär att terrassen hålls öppen för hotellets gäster alla dagar i veckan under hela sommaren. De som inte bor på hotellet kommer dock tyvärr inte att kunna ta ett glas på taket som tidigare år.

– Läget gör det tyvärr omöjligt att öppna upp för gäster som inte bor hos oss. Förhoppningsvis leder det här till att fler gäster väljer att bo kvar och få den fullständiga upplevelsen av The Winery Hotel.

Och, kanske är det inte en helt dum idé att ta sig tid med en staycation på hemmaplan, koppla bort allt och bara njuta till fullo. Hotellets sommarerbjudanden innefattas av Rooftop Summer Deal som ger extra tid på taket, sovmorgon och rosévin men även paketerbjudandet Taste of Terreno som beskrivs som ett alternativ till att besöka hotellets vingård i Toscana nu när det inte är möjligt. För de som vill stanna längre finns särskilt förmånliga priser, såsom att bo två nätter och få 20% rabatt, bo tre få 30%.

– Så, vad väntar ni på? Boka in sommarsemestern redan idag!

Öppettider Winery Rooftop Terrace

Om solen skiner är det mycket möjligt att takbaren hålls öppen även utanför de fastställda öppettiderna.

8 juni - 28 juni 2020

  • Torsdag till lördag - 13.00 - 23.00
  • Söndag - 13.00 - 20.00

29 juni - 9 augusti 2020

  • Måndag till lördag - 13.00 - 23.00
  • Söndag - 13.00 - 20.00

*När baren på taket är stängd går det bra att köpa med sig dryck från vinbaren i lobbyn att ta med upp.

NB: Takterassen är endast öppen för boende hotellgäster och på grund av rådande restriktioner kan vi vara max 80 personer i taget på taket. Det betyder att ni kan bli ombedda att återkomma vid ett senare tillfälle om vi uppnått den maxgränsen. Tack för er förståelse!

Text: Tamara Sundstedt
Publicerat: 15 maj, 2020
Uppdaterad: 12 juni, 2020

Tamara Sundstedt

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka