Nyheter

Wine Pairing

talk • taste • flirt • match

Längtar du också efter att ses, samlas och träffa nya människor? Då är du i gott sällskap. På The Winery Hotel ägnar vi onsdagar till att fira att vi nu äntligen kan umgås igen. Välkommen på Wine Pairing!

Varje onsdag i höst och vinter samlas vi i lobbyn och vinbaren på The Winery Hotel för att mötas, prata, flirta och dricka vin. Vi kallar det Wine Pairing. Ta med kompisgänget, kollegorna, brorsan, en dejt eller, varför inte, kom själv och träffa någon här.

Gör något tillsammans

Förutom att dricka vin i baren, njuta av snacks, ost och chark samtidigt som ni samtalar med varandra har vi ytterligare några tips på saker att göra.

1. Prova vin i vinomaterna

I lobbyn på The Winery Hotel finns ett antal vin-automater med viner från olika länder och av olika stilar. Där kan ni prova vin med ett kort som laddas med valfri summa. Ni väljer själva vilket och hur mycket ni vill prova. Här kan du köpa ett vinomatkort i förväg.

2. Delta i quiz om vin och andra ämnen

Varje onsdag mellan klockan 18.00 och 18.30 anordnar vi ett quiz på temat vin i kombination med andra ämnen. Lär mer om vin och ha roligt tillsammans! Boka er plats här!

3. Testa på blindprovning

Be barpersonalen om kvällens blindprovning. Då får ni smakprov av två olika viner utan att berätta vilka de är. Prova sedan att beskriva vinerna och berätta för varandra hur de skiljer sig åt.

Välkomna!

Text: Tamara Sundstedt
Publicerat: 13 oktober, 2021
Uppdaterad: 18 oktober, 2021

Tamara Sundstedt

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka