Blogg

Morsdag 2021

– njut av en gastronomisk hotellupplevelse med din favoritmamma

Ta med mamma på en hotellupplevelse den 30 maj! Njut av goda viner och vällagade rätter i restaurangen, ta ett dopp i poolen och sov gott i sköna hotellsängar.
Det är ni värda!

I år kan ni komma och fira mamma hos oss på ett riktigt härligt sätt. I restaurangen njuter ni av en morsdag-meny med tillhörande viner från vår egen gård, Terreno. Vad sägs till exempel om ett krispigt glas rosévin till citrongravad hälleflundra och ett knäckigt Vin Santo till en krämig chokladterrine med passionsfruktcurd?

Om ni stannar över natten kan ni slappna av totalt, ta ett dopp i den uppvärmda poolen på vår rooftop före eller efter måltiden, sova skönt och vakna upp till vår rikliga frukostbuffé.

Menyn serveras endast på morsdag, söndagen den 30 maj och för att boka middag och övernattning väljer ni paketet Taste of Terreno det aktuella datumet så får ni en garanterad plats i restaurangen.

Välkomna!


Meny morsdag


Amuse Bouche

Kvällens bubbel

Citrongravad hälleflundra med papparrotsfylld kålrabbi serveras med grön gazpacho

2020 Rosato di Toscana, Terreno

Grillad kalvrostbiff med grön sparris, hjärtsallad serveras med en oliv & parmesansky

2017 Chianti Classico, Terreno

Chokladterrine med passionsfruktcurd & hallonsorbet

2014 Vin Santo, Terreno


Menypris, utan övernattning: 995 kr


Text: Sarah Djerf
Publicerat: 16 april, 2021
Uppdaterad: 5 maj, 2021

Sarah Djerf

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka