Servis- och barpersonal till The Winery Hotel

På The Winery Hotel står vinet i fokus. Här lagas maten med vinets karaktär i åtanke och gästerna får en upplevelse där samspelet mellan smakerna i vin och mat samt servicen når toppklass.

Vi ser att vi åter får mycket att göra och många gäster söker sig till oss. Vi behöver nu stärka upp med ytterligare några tjänster i våra matsalar och barer.

Om tjänsten

Som servis i Terreno Kitchen och i baren Winemakers Bar serverar du viner från vår toscanska vingård Terreno men även viner från övriga världen. Viner från olika årgångar och typologier - alltifrån mogen Bordeaux från kända vinslott till mindre producenter som få känner till.

Tjänsterna är på heltid och innefattar både lunch, kväll och helgarbete.

Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Vem är du?

  • Du har en utåtriktad personlighet och älskar att ge service av bästa kvalitet
  • Du har ett brinnande intresse för vin, mat, övrig dryck och människor
  • Du tycker om utmaningar och är lösningsorienterad
  • Du är en omtyckt kollega

  Stämmer ovan beskrivning på dig som person vill vi gärna träffas och höra mer om dig.

  Varför ska du välja att jobba på The Winery Hotel?

   På The Winery Hotel är vi alla vingårdsarbetare oavsett arbetsuppgifter. Att vara en del av The Winery Hotel-familjen innebär en hel del fördelar:

   • Här får du chansen att utveckla din kunskap om vin och service tack vare kontinuerliga utbildningar och coachning av teamet.
   • Vi arbetar intensivt med personalens trivsel och arbetsmiljö.
   • Under hösten varje år kommer druvor från vår vingård i Toscana. Vi är alla med och sorterar, rensar och lär oss om hur ett vin blir till. Det är årets höjdpunkt på vingården.
   • Vi jobbar även väldigt nära vår vingård Terreno i Toscana och detta tar sig uttryck ibland annat i besök på vingården, utbyten samt utbildningar från våra vinmakare.

   Sök tjänsten

   Skriftliga ansökningar med CV skickas till: ragnar.boman@thewineryhotel.se och intervjuer sker löpande.

   Välkommen med din ansökan!

   Om The Winery Hotel

   Med egen vinproduktion på hotellet erbjuds här ett unikt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus. En arbetsplats där samspelet mellan mat och vin står i fokus i en miljö där designen är genomtänkt in i minsta detalj. Hotellet har, utöver hotellrum, två restauranger, flertalet konferenslokaler, vinbar och en takterass med pool och bar.

   www.thewineryhotel.se

   Boka mat & dryck

   Boka bord
   Boka vinprovning

   Boka guidad tur i vineriet

   I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

   Läs mer & boka