Njut av lovet på hotell

Vad är njutning för dig? En lång middag med vin och mat i perfekt kombination, en härlig hotellfrukost eller kanske pool, pizza och pingis? Oavsett vad så är ett besök på The Winery Hotel ett njutningsfullt sätt att spendera ledig tid tillsammans.

The Winery Hotel är den perfekta utgångspunkten för ett aktivt lov. Bada i vår takpool, spela pingis, åk pulka i Hagaparken eller shoppa i Mall of Scandinavia. Under pauserna tar vi hand om er och erbjuder italiensk mat för alla i familjen och toskanska viner till de vuxna. Här nedan har vi satt ihop specialgjorda paket som passar alla i familjen.

Upplev en toskansk påsk på The Winery Hotel!

Att fira påsk med oss på The Winery Hotel är ett tryggt och säkert sätt att samla nära och kära. Ni checkar in i olika rum, njuter av italienska måltider med distans och av varandras sällskap förslagsvis under en promenad längs vackra Brunnsviken avslutad med ett glas vin i vår stora och luftiga lobby.

Upplevelsepaketet Wine Dine Sleep

En totalupplevelse av The Winery Hotel. Förutom övernattning och frukost njuter ni av en fyrarätters middag med tillhörande viner, en vinprovning med sommelier och en guidad tur i vårt vineri i lobbyn där vi framställer både rött och rosé. Självklart får ni även tillgång till pool och gym samt parkering. Bokningsbart torsdag, fredag och lördag, 1-3 april. Läs mer och boka.

Upplevelsepaketet Taste of Terreno

Det populära paketet Taste of Terreno är som en vingårdsupplevelse på hemmaplan. Här ingår övernattning, trerättersmiddag med vin från vår egen gård i Toscana, frukost och tillgång till pool och gym samt parkering. I år kan ni boka paketet under hela påsken, 1-5 april. Läs mer och boka.

Rum och frukost

För er som vill känna er mer fria finns vissa dagar även alternativet att boka enbart boende och frukost. Måltider kan bokas på i efterhand för den som vill. Läs mer om våra olika rumskategorier och se tillgänglighet.

Övriga helgdagar och helger

Winery Fridays

Den perfekta avslutningen på veckan för den som är nyfiken på vin. Här får ni förutom övernattning och frukost, ett vinprovarkit för användning vid våra vinomater i lobbyn. Prova vin på egen hand på ett professionellt sätt genom ett kort och en knapptryckning. Fredagar i mån av plats. Läs mer och boka.

Upplevelsepaketet Wine Dine Sleep

En totalupplevelse av The Winery Hotel. Förutom övernattning och frukost njuter ni av en fyrarätters middag med tillhörande viner, en vinprovning med sommelier och en guidad tur i vårt vineri i lobbyn där vi framställer både rött och rosé. Självklart får ni även tillgång till pool och gym samt parkering. Bokningsbart torsdag, fredag och lördag i mån av plats. Läs mer och boka.

Upplevelsepaketet Taste of Terreno

Det populära paketet Taste of Terreno är som en vingårdsupplevelse på hemmaplan. Här ingår övernattning, trerättersmiddag med vin från vår egen gård Terreno i Toscana, frukost och tillgång till pool och gym samt parkering. I år kan ni boka paketet under hela påsken, 1-5 april. Läs mer och boka.

Rum och frukost

För er som vill känna er mer fria finns vissa dagar även alternativet att boka enbart boende och frukost. Måltider kan bokas på i efterhand för den som vill. Läs mer om våra olika rumskategorier och se tillgänglighet.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka