Populära vinprovningar

En av de saker som de flesta minns av sitt besök på The Winery Hotel är de annorlunda och roliga aktiviteterna. Här har vi samlat våra tre mest populära vinprovningar för besökande grupper.

Terreno – vår vingård i Toscana

Lär känna vår vingård Terreno och familjen Ruhne genom deras personliga och ärliga toscanska viner. Familjens vinresa började för dryga 30 år sedan och är idag en framgångssaga i vindistriktet Chianti Classico.

Deltagare: 20-40
Tidsåtgång: 1 timme
Pris*: 636 kr/person
Lägg till en osttallrik för 120 kr/person

Fyra okända druvor

Det finns cirka 2000 druvsorter för vinframställning i världen. Många är välbekanta såsom till exempel Chardonnay och Pinot Noir, men på den här provningen får ni stifta bekantskap med fyra mindre kända druvsorter. Det här är ett roligt sätt att utforska vinvärlden och, vem vet, kanske hittar ni en ny favorit.

Deltagare: 20-40
Tidsåtgång: 1 timme
Pris*: 636 kr/person
Lägg till salta snacks (ex. oliver och mandlar) för 100 kr/person

Den glada bubbelprovningen

Oavsett om det är champagne, cava eller prosecco så blir man glad av bubbel. Under den här provningen dyker vi ner i bubblornas magiska värld och provsmakar fyra stilar av mousserande vin.

Deltagare: 20-40
Tidsåtgång: 1 timme
Pris*: 636 kr/person

Lägg till sabreringsskola för 240 kr/person (tar ytterligare 30 minuter).

Vad är sabrering?

Sabrering är konsten att öppna en flaska bubbel genom att slå av den övre delen av flaskan med en sabel, kniv eller annat föremål.

*NB: Alla priser är beräknade ex. moms.

Samtliga provningar hålls på svenska. Önskar ni en provning på engelska, ber vi er att uppge detta vid bokningstillfället så ordnar vi det!

Boka mat & dryck

Boka bord
Boka vinprovning

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka