Nyheter

Lekfulla vinpaket på vårens meny i Winery Kitchen

Rosévin från Sverige, lyxiga rariteter och modiga vinval

Drick rosévin hela måltiden igenom, testa vin framställt av druvor från Sverige och njut av en vacker och färgsprakande vårmeny skapad till vinets karaktär. Den nya vårmenyn i Winery Kitchen överraskar med spännande smaksensationer och annorlunda vinpaket.

De nya menyerna i Winery Kitchen välkomnar våren med modiga vinval, finstämda smaker och vackra desserter. Vad sägs om ett helt rosa vinpaket där mestadelen av vinerna gjorts i Sverige? Till dessa en förrätt med sparris, ricotta och ramslök, en varmrätt bestående av lasagne på getost, tomat och aubergine och en vackert dessert med granatäpple, rödbeta och hibiscus.

Nytt för våren är även möjligheten att istället för det ordinarie vinpaketet välja ett lyxigare alternativ med The Luxurious Wine Experience. Såhär beskrivs det på hemsidan:

”Låt dig serveras lyxiga rariteter från vår djupa vinkällare. Vad sägs till exempel om ett vin med ålder, en noggrant utvald magnum-butelj eller ett smått legendariskt dessertvin? Välj den meny som lockar mest så plockar vi fram de bästa vinerna som passar till.”

Dessutom kan du välja att köpa till enbart varmrättsvinet från The Luxurious Wine Experience till det ordinarie vinpaketet för en extra vinupplevelse.

Text: Sarah Djerf
Publicerat: 30 april, 2019
Uppdaterad: 21 augusti, 2019

Sarah Djerf

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka