Blogg

Hallå där Calle Schött

Gästbemötandet är en minst lika stor del i The Winery Hotel som vinet, det menar Calle. Han berättar också att gästernas och personalens olikheter är en styrka som, om använd på rätt sätt, gör att servicen kan nå toppklass.

Vad händer just nu hos dig?
I receptionen gäller det att alltid ligga steget före och vara förberedd på att allt kan bli galet men att allt går att lösa. Lyckligtvis har jag ett stabilt och kunnigt gäng omkring mig vilket underlättar. Man måste kunna lita på varandra och lyfta upp varandras styrkor för att tillsammans leverera en service i toppklass. Alla våra gäster är olika individer, detsamma gäller oss som tar emot dem. De olikheterna är en styrka som gör att vi lyckas leverera en lika bra service till alla. Det är ett fantastiskt samspel och vi hoppas att våra gäster upplever att de får ett bemötande med det lilla extra hos oss.

Hur kommer det sig att du hamnade här?
Jag har ett stort vinintresse först och främst men älskar även serviceyrket. The Winery Hotel är ett hotell där service är A och O från att gästen stiger genom våra dörrar till att de stiger ut igen. Visst är vi ett hotell med ett starkt koncept – vinet – men gästbemötandet är en stor och viktig del av helheten. Vi levererar till 250% varje dag för våra gäster, kunder och för varandra.

Vad är det bästa med att jobba på The Winery Hotel?
Att The Winery Hotel finns! Det är svårt att sätta tummen på något specifikt. Man måste själv uppleva det för att finna ord. Det är en blandning av det bästa som finns: vin, mat och skön service.

Vill du tipsa om något?
Att tillsammans med goda vänner besöka oss!

Berätta om ditt bästa vinminne.
Det skulle jag kunna göra men det är hemligt ...

Om Calle

Namn: Carl Schött
Ålder:
40 år
Yrke:
Vingårdsarbetare och Shift Leader på The Winery Hotel

Text: Sarah Djerf
Publicerat: 9 oktober, 2019
Uppdaterad: 10 oktober, 2019

Sarah Djerf

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka