Blogg

Fira midsommar på hotell

– njut på stans skönaste rooftop

Blommiga sommarklänningar, kransar i håret, glittrande vatten, sill, nubbe och dans kring stången. Kanske är det så som du föreställer dig det perfekta midsommarfirandet. Men, det går även bra att fira i stan, på hotell till exempel.

Fira en alternativ midsommar i stan i år. Slipp planeringsstressen och njut av en skön weekend med vänner, gott vin, god mat och kanske ett dopp i poolen istället.

The Winery Hotel är ett hotell men även en vingård. Här finns ett fullt utrustat vineri där det egna vinet tillverkas, både rött och rosé. Vinprovningar, guidade turer och andra vinrelaterade aktiviteter anordnas dagligen.

Dessutom ägs hotellet av familjen Ruhne som även har vingården Terreno i Toscana. Därav den genuina vingårdskänslan och kunskapen om vin som genomsyrar i hela huset.

Högst upp på taket stoltserar Winery Rooftop Terrace takterrassen med bar, pool, musik, servering av fingerfoods och såklart massor av gott vin.

Kanske är det just där med ett glas rosé i handen som midsommarafton i stan firas allra bäst?

Text: Sarah Djerf
Publicerat: 14 juni, 2021
Uppdaterad: 16 juni, 2021

Sarah Djerf

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka