Terreno Deli

Terreno Deli är vår Toscanska hörna och delibutik. Alla rätter tillagas för hand med lika delar omtanke och kärlek. Som komplement till egenproducerat kommer det att finnas produkter att köpa från utvalda producenter, både svenska och runt om i Europa.

I Terreno Deli hittar du våra favoritostar, men också oliver, olivoljor, charkuterier och naturligtvis Prosciutto crudo di Parma, vilket enligt oss är den bästa lufttorkade skinkan från Italien.

Terreno Deli fungerar som en mötesplats i en Toscanainspirerad miljö och en meny som anpassas efter säsong. På Terreno Deli kan du äta lunch, stanna till för ett glas vin med tillhörande ostbricka på vägen hem från jobbet eller äta en god italiensk middag. Du kan också köpa med dig mat och delikatesser hem. Tanken att kunna handla fina italienska råvaror i en spännande och trevlig miljö samtidigt som du njuter av ett glas vin från vår eget vineri, är något som tilltalar oss.

Öppettider

Öppettider

För aktuella öppettider klicka här


Kontakta oss

Tel: +46(0)8 14 60 22

Mail: Terrenodeli@thewineryhotel.se

Hos oss går det inte att boka bord, det är bara att komma förbi. 

@thewineryhotel

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Bli först att få ta del av erbjudanden och andra nyheter från oss

Intresserad av

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu