Guidad tur i vineriet

Att tillverka vin är ett hantverk. I hotellets eget vineri ges våra besökare en unik möjlighet att följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Vi vill ge våra gäster möjlighet att lära sig om konsten att göra vin, provsmaka och på andra sätt uppleva vinets värld.

Med hjälp av några av Italiens mest kända druvor plockade bl.a. på Terreno i Toscana kommer The Winery Hotel att framställa 8000 flaskor vin årligen. Detta sker under ledning av enologen Luca Retondini, som också är vinmakare på en av de berömda vingårdarna, Le Macchiole, i vindistriktet Bolgheri i Toscana.

Vår samlade vinkunskap ger ett vinmakeri av högsta klass och vår ambition är att framställa kvalitativa snygga rena viner där hela framställningen kommer att kunna följas av hotellets besökare. Gästerna kan sedan njuta av vinet i Vinoteket, Winery Kitchen, Terreno Deli och i hotellets rooftop bar.

Välkomna att uppleva hantverket bakom en flaska vin!

Datum & tid

Varje måndag - fredag kl 18.00 och lördagar kl 17

Pris

200 SEK

Bokningsvillkor

Bokas via vår hemsida eller via receptionen. Om du behöver avboka din plats kontakta oss på info@thewineryhotel.seBoka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu