Möteslokal:
Winery Rooftop

Winery Rooftop är den högst belägna lokalen på The Winery Hotel. Här befinner ni er i den cyklopformade skulpturen på byggnadens tak. Under era fötter susar bilar ljudlöst förbi på motorvägen, framför era ögon breder den svindlande utsikten över natursköna Brunnsviken ut sig. Kontraster som skapar både harmoni och lugn. Det här är det perfekta rummet för kreativa möten, styrelsemöten med stil och minnesvärda vinprovningar. Lokalen rymmer 20 personer och har fönster från golv till tak.

Sittningsmöjligheter Winery Rooftop

Lokal Kvm Bio Skol Styrelse U-bord Öar
Winery Rooftop 44 - - 20 - -

Här möts ni hängandes över kanten i ett rum medvetet konstruerat av och inrett med genomgående hållbara material. Utsidan kläds av långsamrostande cortenstål matchat med ett grönskande sedumtak. Inredningen inspireras av en modern vinkällare med material som ek och järn och med bland annat avsågade vinfat på väggarna som dekor.

Under sommarhalvåret avslutas ett möte här på bästa sätt med ett glas vin på hotellets takterrass med pool och takbar – utsedd till en av de bästa i världen.

Formad som ett öga ut mot omvärlden som alltid blickar framåt och trotsar tyngdlagen bjuder Winery Rooftop in till gränslösa mötesupplevelser.

Ha ett digitalt- eller ett hybridmöte

Koppla upp er enkelt med kollegor på annan ort eller i ett annat land. På The Winery Hotel finns flertalet kameror som gör det enkelt att anordna digitala möten samt hybridmöten av bra kvalitet. Läs mer om våra digitala lösningar.

I lokalen ingår

  • 75 tums TV för presentationer och videovisningar
  • Utrustning för digitala möten och hybridmöten av god kvalitet
  • Teknisk genomgång av utrustning vid uppstart av möte
  • Fritt WiFi
  • Laddningsmöjligheter i bordet
  • Skrivblock och pennor
  • Godis och vatten

Boka mat & dryck

Boka bord
Boka vinprovning

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka