Digitala och hybrida möten

Digitala och hybrida möten blir allt vanligare. På The Winery Hotel finns den rätta tekniken för att anordna möten av god kvalitet med deltagare på plats och via länk.

Att ha möte med kollegor som befinner sig på annan geografisk plats, hör idag till vanligheterna. Med rätt teknik blir upplevelsen bättre. På The Winery Hotel kan ni lätt mötas i en mindre grupp och koppla upp resterande deltagare via länk.

ATT HA ETT DIGITALT- ELLER ETT HYBRIDMÖTE

På The Winery Hotel finns flertalet kameror som gör det enkelt att anordna digitala möten samt hybridmöten av bra kvalitet. Välj själva vilket kommunikationsverktyg (Zoom, Teams o.s.v.) ni föredrar att använda och säkerställ att alla kan ses med 78° synfält och 180° panorering. En inbyggd brusreducerande mikrofon och högtalartelefon med full duplex ser till att alla på mötet hörs.

VAD ÄR ETT HYBRIDMÖTE?

Ett hybridmöte är en blandvariant mellan ett digitalt och ett fysiskt möte, det vill säga, ett möte med deltagare/talare på plats fysiskt men även uppkopplade digitalt.

HUR LYCKAS MAN MED ETT HYBRID- ELLER DIGITALT MÖTE?

För att få ut så mycket som möjligt av mötet behöver både den fysiska och den uppkopplade publiken kunna komma till tals. Det räcker alltså inte att ha ett fysiskt möte som samtidigt sänds ut digitalt. Det är viktigt att båda publikerna kan interagera med varandra!

Boka mat & dryck

Boka bord
Boka vinprovning

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka